Σελίδες

Αυτό δεν το περίμενε κανείς από τη Γιούβε του… συντηρητικού Αλέγκρι

Η Γιουβέντους είναι η 1η ομάδα της Ιταλίας και η 2η της Ευρώπης σε ό,τι αφορά τη συχνότητα με την οποία απειλεί την αντίπαλη εστία.

Το ρόστερ που έχουν οι μπιανκονέρι τους επιτρέπει να γίνουν μια φουλ επιθετική ομάδα, όπως τους επιτρέπει και να γίνονται απειλητικοί ακόμη κι αν παίζουν σε χαλαρό ρυθμό. Οπως συμβαίνει δηλαδή, κυρίως, στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η επιβεβαίωση για την ευκολία με την οποία μπορεί η Γιούβε να απειλήσει, έρχεται και από τους αριθμούς, αφού τα στοιχεία δείχνουν ότι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κάνει τελική προσπάθεια κάθε 4’ 33’’. Είναι η καλύτερη επίδοση ιταλικής ομάδας (ακολουθούν οι Φιορεντίνα, Νάπολι) και η 2η καλύτερη της Ευρώπης, πίσω μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι (4’ 02’’).


Αν οι μπιανκονέρι διατηρήσουν αυτό το ρυθμό σε ό,τι αφορά τη συχνότητα με την οποία απειλούν, καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι αν είναι λίγο πιο εύστοχοι θα μπορέσουν φέτος να προσφέρουν σκορ που έχουμε χρόνια να δούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...