24 Σεπ 2018

Φτάνει η ώρα του Περίν που ονειρεύεται το κάτι παραπάνω

Στο μεθαυριανό ματς με την Μπολόνια θα κάνει το ντεμπούτο του ένας παίκτης της Γιουβέντους που δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα στο λάθος.

Η επιλογή του να υπογράψει στους μπιανκονέρι το καλοκαίρι, αν και τον ήθελε και η Νάπολι που έδινε περισσότερα λεφτά στην Τζένοα, προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Ακόμη και ο Στέφανο Τακόνι, ο οποίος παραμένει πάντα οπαδός, αμφισβήτησε το σωστό της επιλογής του.

Παρ' όλα αυτά, ο Ματία Περίν δεν πτοείται και πάντα λέει ότι είναι απολύτως σίγουρος ότι έπραξε το σωστό, το καλύτερο για αυτόν. Και για να δικαιωθεί, θα πρέπει να είναι πάντα άψογος.


Ο Ιταλός τερματοφύλακας θα κάνει το ντεμπούτο του ως μπιανκονέρο την Τετάρτη (το έχει προαναγγείλει από το Σάββατο ο Μαξ Αλέγκρι) και ξέρει ότι θα πρέπει να διαχειριστεί μεγαλύτερη πίεση από ό,τι υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Οχι μόνο επειδή σε μια μεγάλη ομάδα απαγορεύονται τα λάθη, αλλά κι επειδή ο Περίν θα πρέπει να είναι πάντα σωστός αν θέλει να «αμφισβητήσει» στη συνέχεια τον Βόιτσεκ Σέζνι και να του πάρει κάποια στιγμή τη θέση του βασικού.


1 σχόλιο:

  1. Σεζνι εκτός της πρώτης αγωνιστικής σταθερότατος ότι γκολ δέχτηκε μετά ήταν από λάθη της Άμυνας που νιώθω ότι έχει επικεντρωθεί στο τσλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή