15 Σεπ 2018

Ο Αλέγκρι προστατεύει τον Ντιμπάλα για να μην τον… σφάξει το σύστημα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Πάουλο Ντιμπάλα στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Σασουόλο, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι αύριο θα σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο προπονητής της Γιουβέντους είχε το καθιερωμένο ραντεβού με τους δημοσιογράφους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και ο ποδοσφαιριστής στον οποίο αναφέρθηκαν κυρίως ήταν ο Ντιμπάλα, με τον Αλέγκρι να προσπαθεί να στείλει μήνυμα στον Πάουλο αλλά παράλληλα να βάλει τέλος και στις όποιες συζητήσεις.

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος για τη νοοτροπία που είχε ο Πάουλο όταν μπήκε στο τελευταίο 15λεπτο του ματς με την Πάρμα. Τώρα πρέπει να προπονηθεί και να έρθει σε καλή κατάσταση. Από τώρα και ως τις 30 Δεκεμβρίου έχουμε πολλούς αγώνες και δύο στόχους: Να περάσουμε από τον όμιλο του Champions League και να μείνουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Εχω πολλούς ποδοσφαιριστές και κάποιος θα πρέπει να μένει έξω, αν και τα παιχνίδια τα παίζουν και τα κερδίζουν 14, όπως λέω πάντα», είπε αρχικά ο Αλέγκρι και συνέχισε για τον Αργεντίνο...

«Ο Ντιμπάλα μέχρι τώρα δεν έχει παίξει επειδή έκανα κάποιες διαφορετικές τεχνικές επιλογές μετά το ματς της πρεμιέρας. Τώρα πρέπει να ξαναβρεί θέση βασικού, πρέπει δηλαδή να δουλέψει και να τα δώσει όλα, όπως όλοι μας. Δημιουργείται ένα κλίμα πίεσης γύρω του, το οποίο δεν είναι καλό. Αν αύριο παίξει και δεν κάνει καλό παιχνίδι, εσείς οι δημοσιογράφοι θα είστε οι πρώτοι που θα τον... σφάξετε. Τον θέλετε συνεχώς στο γήπεδο και αμέσως τον κράζετε. Είναι δουλειά μου να καταλάβω ποια είναι η σωστή στιγμή και ο σωστός τρόπος ώστε να μην τον... σφάξετε».


Από εκεί και πέρα, πάντα για τον Αργεντίνο αφού αυτός ήταν το σημαντικότερο θέμα συζήτησης της συνέντευξης Τύπου, ο Μαξ ρωτήθηκε αν θα παίξει μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μάριο Μάντζουκιτς, για να απαντήσει: «Το σημαντικό είναι όλοι να τίθενται στη διάθεση της ομάδας, να είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι πρέπει για την ομάδα. Πριν δύο χρόνια παίζαμε με τέσσερις μπροστά συν τον Πιάνιτς και φτάσαμε ως το τέλος παντού, ως τον τελικό του Champions League, επειδή όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε για την ομάδα και είχαμε ισορροπία. Σε αυτό το ξεκίνημα φέτος έχουμε δεχθεί τρία γκολ σε τρία ματς, είχαν κι άλλες ευκαιρίες οι αντίπαλοι και αυτό θα πρέπει να αλλάξει».

Από εκεί και πέρα, αφού είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην 11άδα αύριο και ότι χαίρεται για το γεγονός ότι πλέον θα υπάρχει αγώνας κάθε τρεις μέρες αφού θα μπορεί να γίνει rotation και να παίξουν όλοι, ο Αλέγκρι ήταν λιτός και σίγουρος όταν ρωτήθηκε για το τι περιμένει αύριο από τον Ρονάλντο.

«Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από τα άλλα ματς. Ο Κριστιάνο έκανε πολλά σουτ προς την εστία σε αυτά τα τρία παιχνίδια, είχε τις ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν μπήκε. Δούλεψε καλά και πιστεύω ότι αύριο θα ξεμπλοκάρει, αύριο θα σκοράρει».


2 σχόλια:

  1. Δεν είναι ανάγκη να σκοράρει ο ροναλντο 3 βαθμοί μηδέν παθητικό θα είναι το ιδανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σε όλα τα κλαμπ για αυτό το τρισαθλιο θεαμα εντός εδρας με σασσουολο. Αν δεν γουστάρετε σπιτάκι σας βισματα. Να πάει κανένας άλλος που θελει να φωνάξει για τη Γιούβε. Και Ρονάλντο και διαρκείας 100€ δεν γίνεται. Άιντε το κάνατε εκκλησία για να δειξετε τί;;; Ότι μπορείτε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή