15 Σεπ 2018

Εντυπωσιακά οικονομικά στοιχεία για τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, στη Γιούβε και στη Ρεάλ

Εντυπωσιακοί είναι οι αριθμοί που προέκυψαν σε έρευνα που έγινε για τις πωλήσεις της φανέλας της Γιουβέντους.

Η έρευνα δεν έγινε από Ιταλούς αλλά από τους Γερμανούς της Idealo, εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Axel Springer (εκεί ανήκουν και Bild και Die Welt) και ειδικεύεται στις on line αγορές.

Αυτή η έρευνα λοιπόν, έδειξε ότι τον Αύγουστο οι on line πωλήσεις της φανέλας της Γιούβε παρουσίασαν αύξηση 145,5% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2017 ενώ οι πωλήσεις της φανέλας του Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του... 245% σε σχέση με τις πωλήσεις που έκανε η φανέλα του στη Ρεάλ Μαδρίτης το περσινό καλοκαίρι!


Τα αποτελέσματα της έρευνας, σύμφωνα με τους Γερμανούς, δείχνουν ότι η φανέλα της Γιούβε είναι αυτή που είχε την περισσότερη ζήτηση σε Ιταλία και Αυστρία και στις αρχές του μήνα που διανύουμε, ενώ είναι στην 7η θέση τόσο στην Ισπανία όσο και στη Μεγάλη Βρετανία.

Μεγάλη αίσθηση και ενδεικτικό του πόσο έχει ήδη βοηθήσει σε αυτό τον τομέα ο Ρονάλντο, είναι το γεγονός ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν πουληθεί όσες φανέλες της Γιουβέντους είχαν πουληθεί όλη την περσινή σεζόν, ενώ όποιος παραγγέλνει σήμερα on line φανέλα, συμπληρώνει η Tuttosport, πρέπει να περιμένει τον Οκτώβριο για να την παραλάβει λόγω του πανικού που γίνεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου