20 Σεπ 2018

«Η μυθική Γιούβε κέρδισε και την ντροπιαστική διαιτησία»

Ας δούμε πώς υποδέχθηκαν οι ιταλικές εφημερίδες τη νίκη της Γιουβέντους στο Μεστάγια, παρά την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 29’.

Οι μπιανκονέρι μπήκαν με το δεξί στο Champions League παρά το γεγονός ότι έπρεπε να παίξουν με 10 παίκτες για περισσότερο από μία ώρα, με τον ιταλικό Τύπο να τους αποθεώνει σήμερα.

Tuttosport: «Μυθικοί! Τεράστια Γιούβε στη Βαλένθια (0-2) παρά τη ντροπιαστική διαιτησία του Γερμανού Μπριχ. Οι μπιανκονέρι με 10 για περισσότερο από μία ώρα (σκανδαλώδη αποβολή του Ρονάλντο) κυριάρχησαν και νίκησαν με δύο πέναλτι του Πιάνιτς. Στις καθυστερήσεις ο Σέζνι απέκρουσε ένα πέναλτι που δόθηκε για ανύπαρκτη παράβαση του Ρουγκάνι».

Corriere dello Sport: «Και χωρίς! Ο CR7 αποβλήθηκε έπειτα από μισή ώρα (πρώτη φορά στο Champions League) και βγήκε με δάκρυα, αλλά η Γιούβε δεν καταρρέει: Δύο πέναλτι του Πιάνιτς χάρισαν στον Αλέγκρι την επιτυχία στη Βαλένθια. Ο Μαξ επιτέθηκε στον διαιτητή Μπριχ: "Λάθος η κόκκινη στον Κριστιάνο, χρειάζεται το VAR"».


Gazzetta dello Sport: «Γιούβε για 10. Πιο δυνατή κι από τον διαιτητή. Εμεινε με 10 παίκτες στο 29' λόγω της παράλογης αποβολής του CR7, ο οποίος βγήκε με δάκρυα, αλλά στη συνέχεια νίκησε τη Βαλένθια με δύο πέναλτι του Πιάνιτς. Και ο Σέζνι απέκρουσε ένα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου