20 Σεπ 2018

Οι σημαντικές νίκες που πέτυχε η Γιούβε εκτός αγωνιστικών χώρων

Πρώτη στη Serie A, με το δεξί στο Champions League και συνεχή άνοδο στα social media για τη Γιουβέντους, η οποία ξεπέρασε τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ.

Η σεζόν έχει αρχίσει καλά για τους μπιανκονέρι, οι οποίοι έχουν μόνο νίκες σε πρωτάθλημα-Ευρώπη και πρέπει να συνεχίσουν έτσι. Παράλληλα, «νίκες» έρχονται και στους μη αγωνιστικούς τομείς, όπως για παράδειγμα στη δυναμική του κλαμπ στα social media.

Οπως διαβάζουμε στη Gazzetta dello Sport, η Γιούβε ξεπέρασε τις Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ σε ό,τι αφορά τους followers συνολικά (facebook, instagram, twitter, youtube) και είναι πλέον στην 7η θέση παγκοσμίως με συνεχή ανοδική τάση.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο η Κυρία παρουσιάζει αύξηση 2,37% στους followers στο facebook, +1,52% στο twitter, +8,89% στο instagram, +8,26% στο youtube και γενικά, σε όλα μαζί, έχει αύξηση της τάξης του 4,03%.


Συνολικά η Γιουβέντους έχει πλέον 60,8 εκατ. followers στα social media αφήνοντας πίσω τις Παρί (59,8) και Λίβερπουλ (55), κυνηγώντας πλέον την 6η Αρσεναλ (64,8). Αν αναλυθεί το κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεχωριστά, τότε η Γιούβε είναι 7η σε facebook και twitter, 4η στο instagram και 3η στο youtube, με τον ρυθμό που ανεβαίνει ο αριθμός των followers να είναι παραπάνω από καλός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου