12 Σεπ 2018

Η εφημερίδα των Ανιέλι δίνει συνέχεια στην είδηση για τον Μαρότα κι αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον

Η La Stampa αναφέρεται στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ομοσπονδία ο Μπέπε Μαρότα, εκτιμώντας ότι είναι πιο πιθανό κάτι τέτοιο το 2021.

Καταρχάς, επειδή χθες εκ παραδρομής γράφτηκε ότι ενδεχόμενη ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από τον Μαρότα δε θα επηρεάσει τη δουλειά του στη Γιουβέντους, να διευκρινίσουμε ότι... θα την επηρεάσει.

Ανάληψη της ηγεσίας της FIGC σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από τους μπιανκονέρι, συνεπώς αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό να συμβεί σε... ένα μήνα και κάτι μέρες από σήμερα. Οχι απίθανο, αφού ο Φάμπιο Παράτιτσι «ανεβαίνει» συνεχώς όπως είδαμε και στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά σίγουρα πάρα πολύ δύσκολο.


Αυτό, άλλωστε, γράφει και η La Stampa. Σύμφωνα με την εφημερίδα των Ανιέλι, ο Μαρότα αλλά και η Γιούβε δε βλέπουν με άσχημο μάτι το ενδεχόμενο να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας αλλά για να συμβεί αυτό θέλει να συμβούν κάποια πράγματα, τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα εγγυηθεί κάποιος αυτή τη στιγμή.

Ετσι, η εκτίμηση της εφημερίδας είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο έχει περισσότερες πιθανότητες να υλοποιηθεί το 2021. Ως τότε, υποθέτουμε εμείς, ο Μπέπε πιστεύει ότι θα έχει κατακτηθεί και το Champions League, οπότε θα μπορεί να κλείσει με δόξα και τιμή το κεφάλαιο Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου