28 Σεπ 2018

Η δήλωση του Παράτιτσι για τον Ντιμπάλα δείχνει πως έχει πέσει πάνω του όλη η διοίκηση

Ο Φάμπιο Παράτιτσι μίλησε για τη δουλειά της διοίκησης της Γιουβέντους, τον Ρονάλντο, τον Ντιμπάλα, τους αντιπάλους, το αν η φετινή ομάδα είναι η πιο δυνατή της 8ετίας και είχε ενδιαφέρον η απάντηση του για τον Πογκμπά.

Ο αθλητικός διευθυντής των μπιανκονέρι έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό RMC Sport και είπε τα εξής.

Για την αναγνώριση όλων προς τη διοίκηση της Γιουβέντους: «Δεν είναι αποτέλεσμα μόνο των μεταγραφών, αλλά της δουλειάς όλης αυτής της σπουδαίας διοίκησης. Είμαστε μαζί 7-8 χρόνια, υπάρχουν άτομα σπουδαίας αξίας, ο πρόεδρος είναι ο Νο 1 της ECA, ο Μαρότα βραβεύτηκε ως καλύτερος παράγοντας της χρονιάς, ο Πάβελ γίνεται ένας σπουδαίος παράγοντας, υπάρχει μια τρομερή δουλειά από πολλά άτομα και γι' αυτό έχουμε πετύχει όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια. Και η φετινή σεζόν, προς το παρόν τουλάχιστον, έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν ήταν δική μου ιδέα μόνο, ήταν ιδέα και του Πάβελ, του Μαρότα, υπήρχε η απόλυτη διάθεση του προέδρου για να γίνει η μεταγραφή, ήταν η επιθυμία του Αλέγκρι, ήταν όλα μαζί. Από εκεί και πέρα, ο Κριστιάνο έχει μπει στα αποδυτήρια, στην ομάδα, στη Γιουβέντους γενικά πολύ άνετα γιατί είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ηταν πολύ εύκολη η είσοδος του στην ομάδα».

Για τον Πάουλο Ντιμπάλα: «Το χθεσινό γκολ είναι σημαντικό, αλλά ξέρουμε ούτως ή άλλως τι ποδοσφαιριστής είναι, το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξεχάσαμε πώς έπαιζε. Εκανε καλές εμφανίσεις, οι απ' έξω τον κρίνουν μόνο με βάση τα γκολ, αλλά εμείς προσέχουμε κι άλλα πράγματα. Πώς συμπεριφέρεται με τους συμπαίκτες του, με την ομάδα».


Για το αν η φετινή είναι η πιο δυνατή Γιουβέντους αυτής της 8ετίας: «Είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις με τις άλλες ομάδες που είχαμε. Πάντα υπήρχαν και υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, από τον Μπουφόν στον Πίρλο, ο Τέβες, ο Ντάνι Αλβες, ο Πογκμπά, ο Βιντάλ. Σίγουρα ήμασταν πάντα πολύ ανταγωνιστικοί».

Για τον Πολ Πογκμπά: «Είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όσο είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ δεν είναι καλό να μιλάς για παίκτες άλλων ομάδων».

Για το ποια θα είναι η αντίπαλος της Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ νωρίς, έξι αγωνιστικές είναι λίγες. Κάποιοι άρχισαν καλά, κάποιοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Οι ομάδες είναι γνωστές, Νάπολι, Ιντερ, Μίλαν, έχουν ανταγωνιστικά ρόστερ και θα το παλέψουν ως το τέλος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου