28 Σεπ 2018

Ο Μπονούτσι εξηγεί τη διαφορά της Γιούβε που παράτησε με τη Γιούβε που βρήκε

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι βλέπει μια σημαντική διαφορά στη Γιουβέντους που βρήκε, σε σχέση με αυτή που άφησε.

Ο διεθνής Ιταλός κεντρικός αμυντικός έκανε δηλώσεις στο JTV μία μέρα μετά τη νίκη επί της Μπολόνια και όταν του επισημάνθηκε ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χαρακτήρισε την ομάδα του «σοβαρή και ώριμη» για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την αναμέτρηση με τους ροσομπλού, συμφώνησε και εξέφρασε τη δική του άποψη σαν... παλιός-νέος.

«Ο μίστερ έχει δίκιο και ίσως αυτή είναι η διαφορά που έχω συναντήσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι σε αυτό τον ένα χρόνο, ένα χρόνο και κάτι μήνες, η ομάδα έκανε ακόμη ένα βήμα μπροστά και ειδικά κόντρα στις μικρές ομάδες. Στο παρελθόν η ομάδα διαχειριζόταν διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια. Τώρα όμως, χάρη στους σπουδαίους παίκτες, χάρη σε μια σπουδαία διοίκηση και έναν σπουδαίο προπονητή, η Γιούβε έκανε ακόμη ένα ποιοτικό άλμα», είπε ο Μπονούτσι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στο ρόστερ και στο πόσο αυτό βοηθάει.


«Οποιοσδήποτε από εμάς μπαίνει στην 11άδα, αισθάνεται και ότι είναι βασικός και αυτό είναι καλό γιατί αυξάνει συνεχώς τον ανταγωνισμό, άρα μας βελτιώνει συνεχώς. Το γκρουπ γίνεται όλο και πιο δυνατό επομένως, αυτό είναι το πραγματικό μυστικό αυτής της ομάδας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου