20 Σεπ 2018

Η τιμωρία που έρχεται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε στη Βαλένθια χωρίς να καταλάβει γιατί και κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί θα πρέπει να χάσει τουλάχιστον άλλα δύο ματς...

Η κόκκινη κάρτα του Πορτογάλου άσου, η πρώτη σε 154 ματς στο Champions League, είναι το πρώτο θέμα συζήτησης από χθες βράδυ, αφού είναι μια φάση στην οποία κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί αποβλήθηκε.

Το εκπληκτικό είναι ότι λόγω αυτής της αποβολής, ο Κριστιάνο θα απουσιάσει τουλάχιστον από τα δύο προσεχή ματς, με Γιουνγκ Μπόις στο Τορίνο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, επειδή θεωρείται... χτύπημα εκτός φάσης.


Και στην UEFA δεν έχουν βάλει ακόμη το VAR, αφήνοντας τον κάθε διαιτητή ή βοηθό γραμμής να αποφασίζει ό,τι θέλει... Συνήθως κόντρα σε ισπανικές ομάδες, αν και στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι η Βαλένθια αυτή που φταίει.


6 σχόλια:

  1. Αυτη η αποβολη ηταν επιδειξη δυναμης του Περεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ο κανόνας της απευθείας κόκκινης να χάνει 2 αγωνιστικές ο παίχτες υπάρχει χρόνια.
    Μεγάλη βλακεια να κάνει κίνηση προς τα μαλλιά του παίχτη ο ροναλντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά είναι κόκκινη μην γίνεστε γραφικοι. Επειδή άλλοι την γλύτωσαν δεν είναι σωστό να λέμε ότι πρέπει να την γλειτωσει και ο ροναλντο.
    Ήταν σωστή κόκκινη γιατί ακόμη και η πρόθεση τιμωρείται πόσο άλλο αν τον ακουμπήσε. Σημασία έχει να τιμωρηθούν ολοι.
    Πχ έπρεπε περισσότερο να μας καιει γιατί δεν δοθηκε η κόκκινη στον παρεχο για την αγκώνια παρά η κόκκινη στο Ρονάλντο. Επειδή αν στην θέση του ήταν ο Ικαρντι η ο Ινσινιε τα ίδια θα λέγαμε .
    Αρτεμης ο ένας και μονάδικος από το καστεΚαστελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σόρρυ ρε παιδιά για πια κόκκινη μιλαμε;;; Ούτε κιτρινη δεν είναι όχι κοκκινη. Έχει γελάσει όλος ο κόσμος με αυτή τη κόκκινη. Πιο πολύ είναι έμμεσο για θέατρο παρα κατι που να αποβάλει κι ολας τον Κρις. Εδώ κράτησε τον καρατεκα στο ματς στο πεναλτη και θα το παιξοθμεκαι ηθικοί;; Ποτέ. Αλλά δεν πειράζει, νευριάστε τον!! FORZA JUVE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φαση φαινεται καθαρά αν πατε στο you tube σ αυτο το link και ο καθενας, οι ειδικοι καλυτςερα αξιολογουν αν ήταν κοκκινη ή όχι:
    https://www.youtube.com/watch?v=pItfjgSceRQ
    Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνπληρωνω το προηγουμενο σχολιο αφου σ αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=-Gl4rw3Rxdg
    φοινεται ότι ο Ροναλντο βαζει την παλαμη στο κεφαλι του αντιπαλου και το κουναει..για να σηκωθει Η γνω μη μου ειναι οτι παλαμη ειναι ανοιχτη και ουτε τραβα τα μαλλια, όυτε τον χτυπα βιαια. Αν ολα αυτα τα αγγιγματα ηταν κοκκινη, τοτε η καθε ομαδα θα έπρεπε να τελειωνει τον αγωνα με 2-3 παιχτες και ολοι οι αλλοι να εχουν αποβληθει... Chris il Capo.. FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή