14 Σεπ 2018

Η απόλυτη αποθέωση στη Γιούβε του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον Μπαπέ

Ο Κίλιαν Μπαπέ μίλησε για τη Γιουβέντους και το πόσο ακόμη πιο δυνατή είναι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει κρύψει ποτέ ότι ο Πορτογάλος είναι το είδωλο του και σε δηλώσεις που έκανε στη Gazzetta dello Sport δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε αυτόν και στο γεγονός ότι είναι πλέον μπιανκονέρο.

«Είναι μια μεταγραφή που ξαναφέρνει σε πρώτο πλάνο, πάνω από όλα, τη Serie A. Πάντα ήταν ένα σπουδαίο πρωτάθλημα αλλά τώρα τελευταία είχε χάσει λίγο σε πρεστίζ. Με τον Κριστιάνο, όμως, ο κόσμος θα παθιαστεί ξανά με το ιταλικό πρωτάθλημα. Το παρακολουθούσα πάντα, τώρα θα το βλέπω με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον», είπε αρχικά ο Γάλλος και στη συνέχεια εστίασε στη Γιούβε.


«Ο Ρονάλντο δίνει κάτι σπουδαίο και στη Γιουβέντους, αν και δεν της έλειπαν πολλά για να είναι πλήρης. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πήγε σε δύο τελικούς Champions League τα τελευταία τέσσερα χρόνια χωρίς τον Κριστιάνο. Με αυτόν έχει ακόμη περισσότερη δύναμη και όλες οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει να μελετήσουν ακόμη περισσότερο τους μπιανκονέρι», τόνισε ο Μπαπέ, ο οποίος το βλέπει το πράγμα και από τις δύο πλευρές.

«Θα πρέπει να πω, όμως, ότι και για τον Ρονάλντο είναι μια σπουδαία ευκαιρία, είναι μια μεταγραφή από την οποία κερδίζουν και οι δύο πλευρές. Μαζί, Γιουβέντους και Ρονάλντο μπορούν να κάνουν κάτι σπουδαίο και στο Champions League».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου