30 Σεπ 2018

Κανείς δεν περίμενε να γίνονται αυτά στο σύστημα της Γιούβε, βλέπουμε ακριβώς το αντίθετο μέσα στο γήπεδο

Μετά τη βόμβα που έπεσε με την αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα, πέρασε σε δεύτερη μοίρα η νίκη επί της Νάπολι και το πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο «θυσιάζεται» για τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Το βασικό θέμα συζήτησης στα της Γιουβέντους είναι το γεγονός ότι ο Μαρότα αποχωρεί στις 25 Οκτωβρίου, οπότε λογικό είναι όλα τα υπόλοιπα να επισκιάζονται. Ακόμη και μια νίκη με 3-1 επί της Νάπολι, η οποία σημαίνει ότι οι μπιανκονέρι είναι πλέον στο +6 από τους παρτενοπέι και παίρνουν από πολύ νωρίς καλό προβάδισμα.

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή και με τον Ρονάλντο να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ, χωρίς να βάζει κανένα. Εφτιαξε το 1-1 του Μάντζουκιτς, έφτιαξε το 3-1 του Μπονούτσι, «έφτιαξε» και το 2-1 του Κροάτη με το σουτ στο δοκάρι. Πάνω από όλα, όμως, φτιάχνει γενικά τον Μάντζουκιτς, σε αντίθεση με ό,τι πίστευε κανείς όταν άρχιζε η σεζόν, όπως αναφέρουν σήμερα όλοι.


«Αυτό που βλέπουμε είναι το ακριβώς αντίθετο από ό,τι περιμέναμε όλοι. Δεν είναι ο Μάντζουκιτς η πλάτη του Ρονάλντο, αλλά ο Ρονάλντο η πλάτη του Μάντζουκιτς. Ο CR7 ανοίγει τις άμυνες με τις κινήσεις του και με το να τραβάει πάνω του παίκτες, ο Κροάτης εκμεταλλεύεται αυτούς τους χώρους και σκοράρει. Κανείς δεν είχε προβλέψει κάτι τέτοιο, αλλά ο ρεαλισμός του Αλέγκρι ξεχωρίζει ξανά. Αντί να φτιάξει μια Γιούβε που θα παίζει για τον Ρονάλντο, βλέπουμε μια Γιούβε που μαζί με τον Ρονάλντο παίζει για τον παλιό, συνήθη, εγγύηση Μάριο Μάντζουκιτς», γράφει σήμερα η La Repubblica.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται όλοι, κάνοντας αναφορά στο πώς ο Κριστιάνο αρχίζει και κάνει τη διαφορά πλέον ακόμη κι αν δεν σκοράρει, αφού θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας. Κι από τη στιγμή που τραβάει πάντα πάνω του παίκτες, είναι αρκετά έξυπνος ώστε να φτιάχνει τους συμπαίκτες του. Τόσο, ώστε ο Μάντζουκιτς να πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του.


1 σχόλιο:

  1. Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον ποδοσφαιριστη Μαντζουκιτς ο οποίος έχει συνεργαστεί άψογα με οποιονδήποτε επιθετικό έβαλαν δίπλα του.
    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή