11 Σεπ 2018

Παλιός άσσος της Γιούβε ταρακουνά τον Ντιμπάλα

Πρώην παίκτης της Γιουβέντους καλεί τον Πάουλο Ντιμπάλα να κοιτάξει στον καθρέφτη και να δουλέψει περισσότερο.

Πριν λίγες ημέρες γράφαμε για τον πρώην προπονητή των μπιανκονέρι, τον Τζίτζι Μαϊφρέντι, ο οποίος τα έχωνε στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον τρόπο που χειρίζεται τον Αργεντίνο άσο.

Τώρα είναι η σειρά ενός πρώην παίκτη και συγκεκριμένα του Εντγκαρ Ντάβιντς να στείλει το μήνυμα του, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε από τη Mediaset για τον Ντιμπάλα και τον Πολ Πογκμπά.

«Είναι δύο ταλέντα αλλά όχι ακόμη ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές. Ο Ντιμπάλα έχει σπουδαίο ταλέντο αλλά πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Δεν είναι πάντα ευθύνη του προπονητή ή του συστήματος της ομάδας, πρέπει και ο ποδοσφαιριστής να κοιτάζει στον καθρέφτη και να κάνει περισσότερα», είπε το «πίτμπουλ», στον οποίο επισημάνθηκε και το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ακόμη.


«Σίγουρα οι επιθετικοί θέλουν πάντα να σκοράρουν, το σκέφτονται συνεχώς όταν δεν γίνεται, αλλά έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο ή ο Μέσι αρκεί ένα γκολ για να πάρουν μπρος. Θυμάστε την περσινή σεζόν; Στους πρώτους τρεις μήνες ο Κριστιάνο είχε μόνο 4 γκολ με την Ρεάλ και μετά πήρε μπρος ξαφνικά και έκανε όσα έκανε».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου