10 Σεπ 2018

Ετσι λειτουργεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μπει πολύ καλά στα αποδυτήρια της Γιουβέντους όπως λέει και ο Αλεξ Σάντρο, ο οποίος επέστρεψε στην εθνική Βραζιλίας.

Ο αριστερός μπακ των μπιανκονέρι είναι στην πατρίδα του αφού κλήθηκε -μετά την απουσία του από το Μουντιάλ- στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και δέχθηκε ερώτηση, όπως συμβαίνει με κάθε παίκτη της Γιούβε πλέον, για τον CR7 και το πώς αισθάνεται που είναι συμπαίκτης του.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής σπουδαίας αξίας, όπου κι αν έπαιξε οι συμπαίκτες του έμαθαν από αυτόν. Δεν έχουμε πολύ καιρό μαζί αλλά έχω ήδη προσέξει ότι είναι ένας τύπος που βοηθάει και του αρέσει να τον βοηθάνε. Εχει όλη τη διάθεση να καταλάβει τα πάντα, το πώς δουλεύει η ομάδα και το πώς παίζουν οι συμπαίκτες του», είπε ο Σάντρο, ο οποίος ρωτήθηκε αν η επιστροφή του στην εθνική Βραζιλίας σχετίζεται με την παρουσία, πλέον, του Κριστιάνο στη Γιουβέντους.


«Οχι, δεν έχει σχέση. Αυτό που με έφερε ξανά εδώ είναι η καλή δουλειά που έκανα με τη Γιούβε και με την εθνική. Σίγουρα με τον Κριστιάνο στη Γιουβέντους όλος ο πλανήτης θα κοιτάει με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τους αγώνες μας, αλλά δεν επέστρεψα στην εθνική λόγω Ρονάλντο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου