9 Σεπ 2018

Ο Πογκμπά, η εμπλοκή του Ντιμπάλα και οι φήμες για τις δύο μεταγραφές

Ο Πολ Πογκμπά λέει ότι είναι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι να φύγει, με ιταλική ιστοσελίδα να μπλέκει και τον Πάουλο Ντιμπάλα στην υπόθεση.

Ο Γάλλος χαφ είναι ήδη πρωταγωνιστής μεταγραφικών σεναρίων για τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι του 2019, με τις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα να παρουσιάζονται ως οι ομάδες που ενδιαφέρονται περισσότερο. Και αυτό, προφανώς, το ξέρει και ο ίδιο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά σε ό,τι αφορά το μέλλον του.

«Αυτή την στιγμή είναι μόνο φήμες. Εχω συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι να με δείτε να χαμογελάω με τη φανέλα μιας άλλης ομάδας, θα είναι μόνο φήμες», είπε σε Μέσο της πατρίδας του ο Πογκμπά, ο οποίος δεν είναι ξεκάθαρο αν θέλει ή όχι να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες.


Την ίδια ώρα, το Calciomercato υποστηρίζει ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί όντως να είναι θετική στο να συζητήσει με τη Γιουβέντους για τον Πογκμπά ακόμη και τον Ιανουάριο, αν στις διαπραγματεύσεις συμπεριληφθεί και ο Ντιμπάλα, σε μια ανταλλαγή ουσιαστικά.

Οι Ιταλοί το γράφουν αυτό για να δώσουν έτσι και συνέχεια στις συζητήσεις για τον Πάουλο, τους δύο σερί πάγκους και όλα τα σχετικά, αλλά είναι αμφίβολο αν ο Αργεντίνος θα ήθελε να αφήσει τη Γιούβε για την ομάδα του Μάντσεστερ και ειδικά στο μέσο της σεζόν. Και ακόμη πιο ειδικά, αν οι μπιανκονέρι φορτσάρουν για το Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου