22 Σεπ 2018

Οι 11 που αναμένονται να ξεκινήσουν με τη Φροζινόνε

Με 4-3-3, αλλαγές στην 11άδα και τριάδα τους Ντιμπάλα, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς βλέπουν οι Ιταλοί τη Γιουβέντους αύριο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού τα ματς θα είναι συνεχόμενα πλέον και έτσι οι Ιταλοί προσπαθούν να βρουν ποια θα είναι η 11άδα κόντρα στη Φροζινόνε. Ενα ματς που μοιάζει και είναι εύκολο, αρκεί φυσικά οι μπιανκονέρι να είναι σοβαροί.


Οπως και να έχει, αν και το μεσημέρι της Κυριακής θα ξέρουμε αν έπεσαν μέσα ή όχι, η 11άδα που δίνουν τα ιταλικά ΜΜΕ αυτή τη στιγμή είναι η εξής: Σέζνι, Κουαδράδο, Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Ζοάο Κανσέλο, Τσαν, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ντιμπάλα, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Ο Κουαδράδο, δηλαδή, δεξί μπακ και ο Ζοάο Κανσέλο αριστερά αντί του Αλεξ Σάντρο, ο οποίος μάλλον θα ξεκουραστεί.


1 σχόλιο:

  1. Ο προπονητής, λενε, ξερει καλυτερα απ όλους ποιους θα βαλει να παιξουν. Κι εμεις απο εδω εκφραζουμε την αποψη μας, που πιστευω ότι ειναι απ όλους καλοπροαιρετη. Παρόλο το πολύ καλό παιχνιδι που καναμε στο Μεσταγια, θα βρισκαμε τροπο να σκοραρουμε αν η Βαλενθια δεν εκανε 2 πεναλτυ; Ειναι καλυτερος να παιζει βασικος ο Μαντζουκις και οχι ο Ντυμπάλα;Πρεπει να παιζει πιο πολυ Μπαρτζαλι και οχι ο Ρουγάνι..γιατι αυτο εγινε περσι..και θα γινοταν και σημερα αν δεν ηταν τραυματίας. Μ όλο το σεβασμό στον Αντρεα όπως και στο Σάμι έπρεπε δηλ να τραυματιστει ο Κεντιρα για να παιξει ο Τσαν και ο Μπεντακουρ; Δυστυχως, ο Κεντιρα εδω και πολυ καιρο περπαταει στο γηπεδο και το μονο που κανει οταν παιρνει τη μπαλα ειναι να τη δινει πασουλα στον πιο κοντινο συμπαικτη. Τωρα με την ανανεωση για 3 χρονια και με οσο ειναι ο Αλεγκρι στον παγκο ο Σαμι θα ειναι παντα βασικος. Δηλ ο Μπεντακουρ..μάλλον θα πρεπει να ψαξει να βρει αλλη ομαδα...Συγχαρητηρια για τη σελιδα εδω που μας δινει την ευκαυρια να λεμε την αποψη μας ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ... FINO ALLA FINE ...Chris i Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή