1 Οκτ 2018

Ο Ανιέλι τελείωσε τον Μαρότα και αυτή είναι η νέα τριανδρία της Γιουβέντους

Το Sky Italia βλέπει απομάκρυνση του Μπέπε Μαρότα από τον Αντρέα Ανιέλι, αναβάθμιση του Πάβελ Νέντβεντ και πιο επιθετική μεταγραφική πολιτική με τον Φάμπιο Παράτιτσι.

Αφού είδαμε τι γράφουν η Corriere della Sera και το Eurosport, ας δούμε τώρα τι υποστηρίζει και το Sky Italia, το οποίο είχε άψογες σχέσεις με τη διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια και λογικά θα συνεχίσει να έχει, για τις εξελίξεις στα διοικητικά της Γιουβέντους.

Το ρεπορτάζ είναι το Τζοβάνι Γκουαρνταλά, του ρεπόρτερ Γιουβέντους για το Sky Italia και αναφέρει τα εξής. Να σημειώσουμε ότι τα ίδια υποστηρίζει και ένας άλλος δημοσιογράφος του Sky Italia, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ας δούμε τι λένε λοιπόν...

- Ακούγεται άσχημο αλλά ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με απομάκρυνση του Μπέπε Μαρότα από τον Αντρέα Ανιέλι.


- Ο -μέχρι τις 25/10- γενικός διευθυντής δεν περίμενε ότι θα τελείωνε έτσι η σχέση του με τη Γιούβε και δεν κρύβει τη λύπη του για τις εξελίξεις.

- Δεν προκύπτει από κάπου ότι θα μπει στη διοίκηση κάποιος στη θέση του Μαρότα, άρα πάμε για μια νέα τριανδρία Ανιέλι, Νέντβεντ, Παράτιτσι.

- Η απομάκρυνση Μαρότα σημαίνει ότι μπαίνει σε πιο βαθιά νερά ο Πάβελ Νέντβεντ. Δε θα είναι πλέον απλά ο αντιπρόεδρος-εικόνα του κλαμπ. Θα είναι ένας παράγοντας με ενεργό και σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά θέματα.

- Ο Φάμπιο Παράτιτσι είναι, πλέον, πιο δυνατός από ποτέ πλέον, συμφωνεί με τη λογική του Αντρέα Ανιέλι και θα πρέπει να περιμένουν όλοι πιο επιθετική μεταγραφική πολιτική από τη Γιουβέντους πλέον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου