21 Οκτ 2018

Η ατάκα που χρησιμοποίησε αρκετά στις δηλώσεις του ο Αλέγκρι μετά την ισοπαλία και σε ποιον ρίχνει το φταίξιμο

Η χθεσινή γκέλα προκάλεσε τον εκνευρισμό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όχι αποκλειστικά για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό.

Οτι δε θα νικούσε σε όλα τα ματς η Γιουβέντους ήταν δεδομένο. Το είπε άλλωστε, την παραμονή του ματς, και ο προπονητής της στη συνέντευξη Τύπου. Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ο προπονητής, όμως, ήταν ότι οι μπιανκονέρι θα... σταματούσαν να παίζουν.

Ο Αλέγκρι είχε πολλά νεύρα μετά το ματς, όχι για το 1-1 αλλά για το γεγονός ότι η Γιούβε αποφάσισε να παίξει με τη φωτιά. Αρα το ότι κάηκε, μάλλον ήταν καλή τιμωρία για να βάλουν μυαλό και να μην το ξανακάνουν. Αυτό ήταν το νόημα των δηλώσεων του Μαξ, ο οποίος έστειλε το μήνυμα του και μέσω του twitter.

«Απροσεξία, επιπολαιότητα και βιασύνη είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι που πρέπει να νικήσουμε. Σήμερα νίκησαν αυτοί. Δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά μπορεί να συμβεί στη διαδικασία για να γίνουμε ομάδα στο 100%», τόνισε ο προπονητής, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε βασικά σε ένα πράγμα.


Ποιο είναι αυτό;

Οτι μετά το τέλος του ημιχρόνου το μυαλό όλων ήταν στο Μάντσεστερ και η ομάδα βγήκε εντελώς εκτός παιχνιδιού στο δεύτερο. «Δε γίνεται μια ομάδα όπως εμείς να μένει εκτός αγώνα για 30 λεπτά, δε γίνεται», ήταν η ατάκα που είπε περισσότερες φορές στις δηλώσεις του ο Μαξ, τονίζοντας ότι αυτή η γκέλα ήρθε επειδή οι παίκτες του σταμάτησαν να παίζουν, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τα λάθη τους.

Κι αφού σταμάτησαν, ήρθε η τιμωρία, για να μην το ξανακάνουν από εδώ και πέρα...


2 σχόλια:

  1. Πότε θα φάει πάγκο ο Μπονουτσι που έχουν φάει τόσα γκολ εξαιτίας πως δεν ορμάει για κεφαλιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν χαχας κηταζε τον αντηπαλο που πηρε κεφαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή