4 Οκτ 2018

Αλέγκρι σε Μπερναρντέσκι: Εδώ δεν είμαστε στη Φιορεντίνα

«Εδώ δεν είμαστε στη Φιορεντίνα», ουρλιάζει κάποια στιγμή εκνευρισμένος με τον Μπερναρντέσκι κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Εκανε ένα καλό ματς, αν και του τράβηξα λίγο το αυτί επειδή σε κάποιες περιπτώσεις θα έπρεπε να δώσει πάσα», είπε μετά τη νίκη επί των Ελβετών ο προπονητής της Γιουβέντους, αναφερόμενος στον διεθνή Ιταλό μεσοεπιθετικό.


Κι όπως δείχνει βίντεο που τράβηξε και ανέβασε στα social media οπαδός που καθόταν πίσω από τον πάγκο των μπιανκονέρι, ο Αλέγκρι εκνευρίστηκε τόσο πολύ με τον Φεντερίκο σε κάποια στιγμή, ώστε να φωνάζει προς τον βοηθό του ότι «εδώ δεν είμαστε στη Φιορεντίνα».



Το έχει πει πολλές φορές ο Μαξ ότι ο Μπερναρντέσκι έχει καταλάβει πλέον τι σημαίνει να είσαι σε μεγάλη ομάδα, αλλά έχει ακόμη να μάθει όπως φαίνεται.


2 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Αλεγκρι ώρες ώρες. Ο κορυφαίος του γηπέδου ήταν ξανά και πάλι κράξιμο. Στον Ντυμπάλα που κοιμάται τόσο καιρό ούτε λαλια. Αιντε με τα κολληματα. Άστον ελεύθερο τον Φεντερίκο που δειχνει παίζει απίστευτα πίσω από τον επιθετικό και άσε τα σάπια περί Φιορεντίνας. Ηγέτης στα είκοσί του ήταν την ώρα που τον άλλον τον ψάχνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα ρε μεγαλε επιτελους.....Το γατι με το 10 μας βγαζει τη ψυχη σε καθε ματς,δεν υπαρχει πουθενα εδω κ τρια χρονια κ του φταιει ο Μπερνα που οποτε μπαινει μεσα δινει πνοη στην ομαδα κ τον νιωθουν οι αντιπαλες αμυνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή