22 Οκτ 2018

Τι γράφει το αποκλειστικό θέμα της Tuttosport για πιθανή μεταγραφή του Μαρσέλο στη Γιουβέντους

Ιταλικό πρωτοσέλιδο κάνει λόγο για πιθανή απόκτηση του Μαρσέλο και πιθανή πώληση του Αλεξ Σάντρο τον Ιανουάριο.

Το πρωτοσέλιδο είναι της Tuttosport, η οποία αποφασίζει να κινηθεί σε μεταγραφικό ρυθμό σήμερα και συγκεκριμένα με το τι μπορεί να γίνει με τη θέση του αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα λοιπόν, ο Μαρσέλο έχει αποφασίσει ότι θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και έχει γνωστοποιήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή την επιθυμία του ακόμη και για τον Ιανουάριο.


Αν υποθέσουμε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, για κάποιον λόγο, κάνει δεκτό το αίτημα του Βραζιλιάνου, τότε η μεταγραφή, σημειώνει η Tuttosport, θα χρηματοδοτηθεί από την πώληση -η οποία θα είναι δεδομένη σε μια τέτοια περίπτωση- του Αλεξ Σάντρο σε ομάδα της Αγγλίας.


2 σχόλια:

  1. Άμα κάτι έχουμε διδαχθεί όλα αυτά τα χρόνια που βλέπουμε μπάλα είναι ότι δεν αλλάζεις βασικό παίχτη στην μέση της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως να χασεις τετοια ευκαιρια ρε φιλε του καλυτερου μπακ στον κοσμο ενω δε θα μας κοστισει ισως και τιποτα με την φυγη του ηδη φευγατου Αλεξ Σαντρο. με τον Ροναλντο βρισκονται με κλειστα ματια. συν οτι ανεβαινουμε σε ταχυτητα και αμα παρουμε και εναν Βερατι το καλοκαιρι χτιζεται η νεα αυτοκρατορια της Ευρωπης.

      Διαγραφή