Σελίδες

Πόσα λεφτά θα πρέπει να έχει δώσει ένας οπαδός της Γιουβέντους για να δει όλα τα εκτός έδρας, μέχρι και τη Μίλαν;

Στα λεφτά που αναγκάζεται να πληρώνει κάθε φορά ο Γιουβεντίνος για να δει την ομάδα του, αναφέρεται σήμερα η Tuttosport.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των μπιανκονέρι έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα απέχουν και από το εκτός έδρας ματς με την Εμπολι, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρώτη φορά να απουσιάζουν και από αγώνα στο Μιλάνο και συγκεκριμένα κόντρα στη Μίλαν.

Ο λόγος; Τα 75 ευρώ που όρισαν ως τιμή των εισιτηρίων για τη θύρα των φιλοξενούμενων οι ροσονέρι, οι οποίοι έσπασαν κάθε ρεκόρ. Γενικά φέτος υπάρχει αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων σε κάθε ματς της Γιουβέντους λόγω της παρουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά με τα 75 ευρώ η κατάσταση ξέφυγε.


Οχι ότι ήταν και πολύ καλύτερη στα άλλα γήπεδα όμως... Η Tuttosport, για παράδειγμα, έκανε βασικό θέμα στην ιστοσελίδα της το γεγονός ότι οι Γιουβεντίνοι πρέπει να πληρώνουν πάντα περισσότερα από τους άλλους, αφού δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια, πέρα από όσα έγιναν στα διαρκείας.

Για τα εκτός έδρας πάντως, στα οποία εστίασε η Tuttosport, προς το παρόν έχουμε τα εξής: 50 ευρώ με την Κιέβο στο Μπεντεγκόντι, 40 ευρώ με την Πάρμα, 31 ευρώ με τη Φροζινόνε, 60 ευρώ με την Ουντινέζε, 50 ευρώ με την Εμπολι και 75 ευρώ με τη Μίλαν.

Αν υποθέσουμε ότι κάποιος έχει πάει σε όλα τα ως τώρα εκτός έδρας, θα πάει με την Εμπολι και θα πάει και με τη Μίλαν, θα έχει δώσει... 306 ευρώ! Χωρίς να υπολογίζουμε τα εντός έδρας ή το Champions League.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...