18 Οκτ 2018

Ιγκουαΐν: Δεν ζήτησα εγώ να φύγω, με έδιωξαν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μίλησε για την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους, λέγοντας ότι ουσιαστικά τον έδιωξαν οι μπιανκονέρι.

Ο Αργεντίνος επιθετικός της Μίλαν παραχώρησε συνέντευξη στη Gazzetta dello Sport ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Ιντερ και κάποια στιγμή, όπως είναι λογικό, η συζήτηση πήγε και στη Γιούβε.

«Μέσα μου εκείνη τη μέρα είχα την αίσθηση ότι ναι, μάλλον κάτι χάλασε», είπε ο Αργεντίνος αναφερόμενος στην απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην τον έχει βασικό στον τελικό του Coppa Italia (4-0 τη Μίλαν), προσθέτοντας: «Από εκεί και πέρα, πήραν τον Κριστιάνο. Η απόφαση να φύγω δεν ήταν δική μου. Εδωσα τα πάντα για τη Γιούβε, κατέκτησα τίτλους, μετά ήρθε ο Κριστιάνο, το κλαμπ ήθελε να κάνει ένα ποιοτικό άλμα και μου είπαν ότι δεν μπορώ να μείνω και ότι ψάχνουν την καλύτερη λύση. Και η καλύτερη λύση ήταν η Μίλαν».


Σε ερώτηση για το αν θέλει να πάρει εκδίκηση από τους μπιανκονέρι, ο Ιγκουαΐν απαντάει ότι «όχι, όχι. Εγώ αισθάνομαι αγάπη επειδή μου φέρθηκαν πολύ καλά. Συμπαίκτες και τιφόζι μου έδωσαν μια απίστευτη αγάπη. Δεν ζήτησα εγώ, όμως, να φύγω. Πρακτικά, όπως λένε όλοι, με έδιωξαν». Και κάπου εκεί, ερωτηθείς για τον Αλέγκρι και για το τι του έμεινε, ο Γκονσάλο απαντάει: «Με βελτίωσε σε διάφορους τομείς, όπως στο να βοηθάω την ομάδα να αμύνεται αλλά και στο πώς να κινούμαι επιθετικά».


1 σχόλιο:

  1. Σε ευχαριστουμε μεγαλε Gonzalo γιατι πραγματικα βοηθησες πολυ την Juve μας.Και συμφωνω πως δεν του φερθηκε καλα η ομαδα μας τουλαχιατον θα μπορουσαν να του προτεινουν να κατσει χωρις σιγουρη θεση βασικου,και ας επελεγε μονος του.Foza Gonzalo
    Forza JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή