30 Οκτ 2018

Η αρχή του Κριστιάνο στη Γιούβε συγκρίνεται με έναν θρύλο της ομάδας

Το ξεκίνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους συγκρίνεται μόνο με αυτό του ανθρώπου που ψηφίστηκε καλύτερος ξένος στην ιστορία του κλαμπ.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη επί της Εμπολι ο Πορτογάλος έφτασε στα 7 σε 10 αγώνες στη Serie A, με τους πάντες να περιμένουν την ώρα που θα ανοίξει λογαριασμό και στο Champions League, κάνοντας κι εκεί τα δικά του.

Προς το παρόν, με αυτά τα 7 γκολ σε 10 αγώνες πρωταθλήματος, ο CR7 τους έχει προσπεράσει όλους πλην ενός. Οπως αναφέρει σήμερα σε σχετικό κομμάτι η Gazzetta dello Sport, για να βρούμε μια τέτοια επίδοση θα πρέπει να γυρίσουμε 60 χρόνια πίσω, στη σεζόν 1957-58, όταν ο Τζον Τσαρλς (ο οποίος το 1997 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ξένος της Γιούβε στον πρώτο αιώνα ιστορίας της) είχε κάνει ακριβώς το ίδιο: 7 γκολ στα πρώτα 10 ματς της Serie A στην πρώτη του σεζόν ως μπιανκονέρο.


Από εκεί και πέρα, όλοι οι άλλοι έβαλαν λιγότερα στις πρώτες 10 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα στην πρώτη τους σεζόν στη Γιουβέντους: 6 ο Τέβες, 6 ο Ιντσάγκι, 6 ο Ιγκουαΐν, 5 ο Τρεζεγκέ, 5 ο Ιμπραΐμοβιτς, 3 ο Βιάλι, 2 ο Ρόσι...  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου