31 Οκτ 2018

Ο Νο 1 υποψήφιος της Γιούβε για να πουληθεί το καλοκαίρι

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται στον Νο 1 υποψήφιο για να πουληθεί το καλοκαίρι, όταν και αναμένεται τουλάχιστον μία μεγάλη μεταγραφή της Γιουβέντους.

Τις προηγούμενες μέρες γράφαμε για την αίσθηση που υπάρχει στο Τορίνο ότι το καλοκαίρι οι μπιανκονέρι θα προχωρήσουν σε νέα μεταγραφή που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο και συζητήσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Σήμερα, η Corriere della Sera στην τορινέζικη έκδοση της αναφέρεται στο θέμα χωρίς να γράψει ονόματα υποψήφιων στόχων αλλά το όνομα του υποψήφιου προς πώληση: Πάουλο Ντιμπάλα.


Οπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αν η Γιούβε πουλήσει κάποιο δυνατό όνομα το καλοκαίρι αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Αργεντίνος, για τον οποίο έχει ζητήσει πληροφορίες η Μπάγερν Μονάχου. Από την οποία Μπάγερν, την ίδια ώρα, οι μπιανκονέρι φέρονται να καλοβλέπουν τον Χάμες Ροντρίγκες.

Το θέμα είναι, συμπληρώνει η Corriere della Sera, ότι ο Ντιμπάλα περνάει καλά στη Γιουβέντους και δεν κάνει σκέψεις μεταγραφής ενώ αν χρειαστεί να κάνει, καταλήγει η εφημερίδα, η προοπτική της Μπάγερν και της Γερμανίας δεν τον ενθουσιάζει κιόλας...


1 σχόλιο:

  1. Πάλι για μεταγραφές για την Γιουβέντους μιλανε; Δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα να γράψουν;Έλεος,και να έλεγα ότι βγαίνουν σωστά τα "ρεπορτάζ" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή