7 Οκτ 2018

Οι 3+1 που θα αποφασίζουν τώρα που φεύγει ο Μαρότα

Ο Φάμπιο Παράτιτσι αναφέρθηκε στο τι (δεν) αλλάζει μετά την αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα.

Στο χθεσινό ματς στο Ούντινε ο νέος επικεφαλής του αθλητικού τμήματος, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Αντρέα Ανιέλι, έκανε δηλώσεις στο Sky Italia πριν την έναρξη, όπως συνήθιζε ο Μαρότα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Παράτιτσι ρωτήθηκε για την υπόθεση Ρονάλντο και επανέλαβε ότι η Γιουβέντους, όπως έδειξε και με την επίσημη θέση της τις προηγούμενες μέρες, είναι 100% στο πλευρό του Πορτογάλου, για να ερωτηθεί στη συνέχεια τι αλλάζει για τον ίδιο μετά την αποχώρηση του Μαρότα.


«Κοιτάξτε, στο φινάλε δεν αλλάζουν πολλά, γιατί προηγουμένως ήμουν αθλητικός διευθυντής, επομένως είχα και ένιωθα μεγάλες ευθύνες στο τεχνικό θέμα. Από εκεί και πέρα, εμείς έχουμε έναν στάνταρντ τρόπο για να παίρνουμε τις αποφάσεις. Ηταν τέσσερα άτομα αυτά που συζητούσαν και αποφάσιζαν, δηλαδή ο πρόεδρος, ο Πάβελ, ο direttore Μαροτα και εγώ, συν φυσικά τον Αλέγκρι σε θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά την ομάδα. Τώρα συνεχίζουμε να έχουμε τον ίδιο τρόπο, απλά είμαστε τρία άτομα συν τον Αλέγκρι, όχι τέσσερα συν τον προπονητή», ήταν η απάντηση του Παράτιτσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου