1 Οκτ 2018

Ο Μαρτσέλο Λίπι πήρε θέση για την υπόθεση Μαρότα

Ο Μαρτσέλο Λίπι μίλησε για την αλλαγή στη Γιουβέντους με την αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα, λέγοντας πως ο Αντρέα Ανιέλι λειτουργεί όπως ο πατέρας του, Ουμπέρτο, το καλοκαίρι του 1994.

Τότε, ο Ουμπέρτο είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγές στη διοίκηση και έφερε στο Τορίνο τους Αντόνιο Τζιράουντο, Λουτσιάνο Μότζι και Ρομπέρτο Μπέτεγκα, οι οποίοι προσέλαβαν αμέσως τον Λίπι.

«Δεν είναι θέμα το αν συμφωνείς ή όχι με την απόφαση. Απλά την αποδέχεσαι, κανείς δεν ξέρει γιατί παίρνονται κάποιες αποφάσεις. Η διοίκηση της Γιουβέντους έχει αποδείξει ότι ξέρει να προγραμματίζει, τα μεγάλα γκρουπ παίρνονυν αυτές τις αποφάσεις όταν τα πράγματα πάνε καλά, όταν όλα είναι καλά. Ετσι έκανε και η Γιούβε», είπε αρχικά ο Λίπι και συμπλήρωσε.


«Ισως ο Αντρέα θυμήθηκε αυτό που έκανε ο πατέρας του. Το 1994-95, έπειτα από δέκα χρόνια που δεν ασχολείτο με τη Γιουβέντους άμεσα, τα άλλαξε όλα και άνοιξε έναν κύκλο επιτυχιών. Ο Dottore Ουμπέρτο υπήρξε ένας συναρπαστικός, ένας εκπληκτικός άνθρωπος στην ιστορία της Γιουβέντους, ήταν δέκα χρόνια που είχε τον πρώτο λόγο η Μίλαν του Μπερλουσκόνι αλλά η Γιούβε άλλαξε και πέτυχε τον στόχο της. Τώρα στο μυαλό όλων στη Γιουβέντους ο στόχος είναι το Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου