5 Οκτ 2018

Τα τελευταία τηλεφωνήματα ενός ανθρώπου που είχε σχέση με τη Γιούβε και φέρεται να ήταν πράκτορας στις μυστικές υπηρεσίες

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν δύο ατάκες του παρουσιαστή της εκπομπής Report για τον Ραφαέλο Μπούτσι που αυτοκτόνησε.

Πρόκειται για την εκπομπή που στις 22 Οκτωβρίου, στη Rai3, θα παρουσιάσει έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για τις σχέσεις οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους με την 'ndrangheta, αλλά και παραγόντων του κλαμπ, με τις φήμες για τον Μπέπε Μαρότα να είναι έντονες, με τους οπαδούς ή τους οπαδούς που κατηγορούνται και σαν μαφιόζοι.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σιγκφρίντο Ρανούτσι, μίλησε σε ρωμαϊκό Μέσο για αυτή την εκπομπή και όσα θα παρουσιαστούν, δίνοντας μια γεύση. Και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον δύο συγκεκριμένες ατάκες του για τον Μπούτσι, πρώην δυνατό στέλεχος των Drughi και στη συνέχεια, όταν αυτοκτόνησε, συνδετικός κρίκος, ως υπάλληλος της Γιουβέντους, του κλαμπ με τους οργανωμένους οπαδούς.

«Ο Μπούτσι ήταν πιθανότατα στις μυστικές υπηρεσίες», είναι η μία ατάκα του παρουσιαστή της εκπομπής, με βάση την έρευνα που έκαναν. Υπενθυμίζουμε ότι η τοποθέτηση του Ραφαέλο σε εκείνη τη θέση, του συνδετικού κρίκου ανάμεσα σε κλαμπ και Curva Sud, δεν άρεσε στους οργανωμένους οπαδούς.


«Θα σας αποκαλύψω κάτι περίεργο που προέκυψε από την έρευνα, αλλά μην με κάνετε να πω περισσότερα τώρα: Το τηλέφωνο του Μπούτσι παρακολουθούνταν, καταγράφονταν τα πάντα, αλλά τις τελευταίες ώρες πριν την αυτοκτονία υπήρξε πρόβλημα με τον σέρβερ και δεν καταγράφηκε τίποτα», είναι η δεύτερη ατάκα.

Το τηλέφωνο του Μπούτσι, δηλαδή, παρακολουθείτο και καταγράφονταν τα πάντα επειδή, σύμφωνα με την άλλη ατάκα, δούλευε για τις μυστικές υπηρεσίες. Παρ' όλα αυτά, τις τελευταίες ώρες πριν αυτοκτονήσει, δεν καταγράφεται τίποτα. Αρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ποιους μίλησε και τι είπε τις τελευταίες ώρες της ζωής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου