6 Οκτ 2018

Εκανε λάθος η διοίκηση της Γιουβέντους στην υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο;

Η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι κατηγορίες ακούγονται σοβαρές, όπως σοβαρά είναι, όμως, συνολικά τα ερωτήματα γύρω από το περιστατικό και πώς έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα. Αν τελικά οι δύο πλευρές πάνε στα δικαστήρια, τότε θα μιλάμε για μία πολύκροτη υπόθεση που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Ο Πορτογάλος βλέπει να τσαλακώνεται η εικόνα του και να κλυδωνίζονται τα θεμέλια του οικονομικού προϊόντος που έχει χτίσει εδώ και χρόνια. Επιπτώσεις, σε οικονομικό επίπεδο, βλέπει να έχει και η Γιουβέντους.

Η τωρινή ομάδα του παίκτη βγήκε μπροστά καθώς πριν λίγα εικοσιτετράωρα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει αυτούς τους μήνες τον σπουδαίο επαγγελματισμό του και τη σοβαρότητα του, τα οποία εκτιμώνται από όλους στη Γιουβέντους. Τα γεγονότα που φέρονται να χρονολογούνται σε σχεδόν 10 χρόνια πριν, δεν αλλάζουν αυτή την άποψη, την οποία ασπάζεται οποιοσδήποτε έχει έρθει σε επαφή με αυτόν τον σπουδαίο πρωταθλητή».


Κάποιοι θεωρούν πως η Γιουβέντους ίσως βιάστηκε να υπερασπιστεί έναν τωρινό ποδοσφαιριστή της για κάτι που κατηγορείται όταν δεν ήταν στην Ιταλία και τους μπιανκονέρι. Για κάτι που δεν μπορούν να ξέρουν αν έγινε ή όχι.

Αλλοι υποστηρίζουν πως ένιωσε την ασφυκτική πίεση που δέχεται η μετοχή της από τη στιγμή που ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης και ενώ οι πρώτες ζημιές έχουν φανεί, η διοίκηση αποφάσισε να στηρίξει δημόσια τον ποδοσφαιριστή της για να μεταφέρει την ηρεμία προς πάσα κατεύθυνση.

Εκανε λάθος η διοίκηση της Γιουβέντους; Ο χρόνος θα δείξει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου