6 Οκτ 2018

Ο Κριστιάνο κινδυνεύει να χάσει συμβόλαιο 870 εκατ. ευρώ την ώρα που η μετοχή της Γιουβέντους παρουσιάζει σημαντική πτώση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα από το θέμα με τις κατηγορίες για βιασμό, αφού προκαλεί ζημιά τόσο στον ίδιο όσο και στη Γιουβέντους.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε ότι ο Πορτογάλος είναι ήρεμος, είναι καλά και είναι έτοιμος να μπει σήμερα στο γήπεδο. Ετοιμος, όμως, είναι να μπει και στο... νομικό γήπεδο, αφού η υπόθεση με τις κατηγορίες περί βιασμού προκαλούν σαφές πρόβλημα πλέον στον ίδιο αλλά και στο κλαμπ.

Ο CR7 κινδυνεύει να χάσει συμβόλαιο... 870 εκατ. ευρώ με τη Nike, ενώ ήδη είδε την EA Sports να αφαιρεί τις φωτογραφίες του από την ιστοσελίδα της. Το πρόβλημα προφανώς επηρεάζει και τη Γιούβε, αφού η τιμή της μετοχής της παρουσιάζει πτώση και η χρηματιστηριακή αξία του κλαμπ έχει πέσει, από τη στιγμή που βγήκαν αυτές οι φήμες, από το 1,8 στο 1,2 δισ. ευρώ.

Κι επειδή, λοιπόν, ο Πορτογάλος αντιλαμβάνεται ότι το καλύτερο για τον ίδιο είναι να κλείσει το θέμα με αθώωση και γρήγορα, προσέλαβε ήδη τον δικηγόρο του. Είναι ο Ντέιβιντ Τσέσνοφ, ο οποίος θεωρείται κορυφή, ειδικεύεται σε τέτοιες υποθέσεις και έχει υπερασπιστεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, τους Μάικ Τάισον, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Σακίλ Ο' Νιλ, Πάρις Χίλτον, Αντρέ Αγκάσι και την οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον.


Ηδη, μάλιστα, ο Τσέσνοφ στην ιστοσελίδα του έχει τοποθετηθεί για το θέμα και αρνείται κάθε κατηγορία, προειδοποιώντας ότι ο Ρονάλντο θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα ζητήσει αποζημίωση -υποθέτουμε ότι το ποσό θα είναι πολύ υψηλό- για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή, όπως θα ζητήσει και την επιστροφή των 375.000 δολαρίων συν τους τόκους δέκα ετών.

Πρόκειται για το ποσό που είχε δώσει ο Κριστιάνο στην Αμερικανίδα Καθρίν Μαγιόρκα, το 2009, προκειμένου να κλείσει το θέμα. Το οποίο θέμα, όμως, ξανάνοιξε τώρα, επειδή η Αμερικανίδα ισχυρίζεται ότι πείστηκε να μιλήσει από το κίνημα #MeToo και οι δικηγόροι της ζητούν το εξής: Να κριθεί άκυρος ο συμβιβασμός του 2009 επειδή η Καθρίν δεν ήταν στη σωστή ψυχολογική κατάσταση για να υπογράψει κάτι τέτοιο.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ρονάλντο θα πρέπει να... απομονωθεί και να συγκεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου