Σελίδες

Μπλέκουν τη Γιούβε με παίκτη της Αρσεναλ

Παίκτης της Αρσεναλ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ο αγγλικός Τύπος μπλέκει και τη Γιουβέντους στη διεκδίκηση του.

Ο Ααρον Ράμσεϊ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λονδρέζους ως το καλοκαίρι του 2019 και έχει ενημερώσει ότι δεν προτίθεται να το ανανεώσει, πράγμα που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει -για το καλοκαίρι- όπου θέλει ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο λοιπόν, η Γιούβε είναι η μία από τις ομάδες που τον διεκδικούν, με τις άλλες να είναι οι Λίβερπουλ και Τσέλσι. Κάποια αγγλικά Μέσα, μάλιστα, έγραψαν ότι οι μπιανκονέρι έχουν έτοιμο το προσύμφωνο για τον 27χρονο χαφ αλλά από το Τορίνο δεν επιβεβαιώνουν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, διατηρώντας τη σιωπή τους.


Από τη στιγμή που έγινε η αλλαγή στα διοικητικά άλλωστε, με τον Φάμπιο Παράτιτσι να έρχεται σε πρώτο πλάνο πλέον, είναι δεδομένο ότι θα ακουστούν κάμποσα ονόματα, οπότε ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει τι ισχύει και τι όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...