12 Οκτ 2018

«Είναι εύκολο να λέμε ότι η "η Γιούβε μπορεί", αλλά πρέπει να θυμόμαστε από πού ξεκίνησαν όλα»

Ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε για πρώτη φορά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το θέμα που έχει ξεσπάσει.

Η Γιουβέντους είχε τοποθετηθεί επισήμως στο πλευρό του Πορτογάλου σταρ μέσω των μηνυμάτων της στο twitter ενώ και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όπως και οι συμπαίκτες του, τάχθηκαν δίπλα του με δηλώσεις τους.

Ο πρόεδρος δεν είχε τοποθετηθεί ακόμη και το έκανε τώρα στο Festival of Sport στο Τρέντο, έστω και με πλάγιο τρόπο. Δεν αναφέρθηκε δηλαδή σε όσα καταγγέλει η Καθρίν Μαγιόργκα αλλά αναφέρθηκε στον Ρονάλντο.

«Ηταν η πρώτη φορά που οι δύο ψυχές του κλαμπ, το ποδοσφαιρικό και το εμπορικό, ανέλυσαν μαζί την επένδυση σε έναν ποδοσφαιριστή. Στο αθλητικό κομμάτι, αποκτήσαμε μια τεράστια αξία και αυτό το επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα που τον βλέπουμε, ενώ στο εμπορικό ο Κριστιάνο σε διευκολύνει παγκοσμίως», είπε αρχικά ο Ανιέλι και πρόσθεσε.


«Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο θέλουν να βλέπουν υπερήρωες και ο Κριστιάνο είναι τέτοιος. Επίσης, μας βοηθάει να πουλήσουμε καλύτερα το ιταλικό πρωτάθλημα στο εξωτερικό».

Και κάπου εκεί, ο Ανιέλι υπενθύμισε ότι «η Γιούβε, όμως, δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο. Είμαστε όλοι μαζί και ο Κριστιάνο είναι το κερασάκι σε κάτι που χτίστηκε κομμάτι-κομμάτι, με υπομονή, εξυπνάδα και πολλά περισσότερα. Η ανάπτυξη της Γιουβέντους θα πρέπει να εκτιμάται από το 2010 ως σήμερα, γιατί είναι εύκολο να λέμε ότι η "η Γιούβε μπορεί", αλλά πρέπει να θυμόμαστε από πού ξεκίνησαν όλα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου