19 Οκτ 2018

«Δε θέλω μια ενδεχόμενη χαρά μου να συνδυαστεί με δάκρυα των πρώην συμπαικτών μου και των οπαδών της Γιούβε»

Ο Τζίτζι Μπουφόν δε θέλει να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους σε τελικό Champions League,  ευχαρίστησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και σχολίασε την αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα.

Ο πρώην αρχηγός των μπιανκονέρι συνεχίζει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και σε δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport ρωτήθηκε αν θέλει έναν τελικό κόντρα στην Κυρία στο Champions League.

«Οχι, δε θέλω μια ενδεχόμενη χαρά μου να συνδυαστεί με δάκρυα των πρώην συμπαικτών μου και των οπαδών της Γιούβε. Εχουμε κλάψει αρκετά μαζί. Αξίζω, επομένως, μια ολοκληρωμένη χαρά. Αν πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσω τη Γιούβε, καλύτερα πριν τον τελικό», είπε σχετικά ο Μπουφόν, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δε συνεχίζει στους μπιανκονέρι.

«Εγώ και η Γιούβε προγραμματίσαμε μαζί, από πολύ μακριά, ένας... δρόμος μέχρι το αντίο, το οποίο ήρθε με τέλειο τρόπο. Δεν υπήρχε λόγος να καθυστερήσω κατά ένα χρόνο την απόφαση μου. Η δύναμη της Γιουβέντους είναι η σοβαρότητα και ο προγραμματισμός. Στη Γιούβε αισθανόμουν πάντα ότι με αγαπάνε όλοι. Ο πρόεδρος, ο Τζον (Ελκαν), οι συμπαίκτες, οι οπαδοί, όλοι... Ξέρω ότι πρέπει να πηγαίνω όπου με χρειάζονται και στη Γιουβέντους δεν με χρειάζονταν πια, η ομάδα πετάει από μόνη της».


Από εκεί και πέρα, ο Μπουφόν είπε ότι οι μπιανκονέρι «είναι μέσα στα τρία φαβορί, στο Champions League δεν υπάρχει ποτέ μόνο ένα φαβορί», είπε για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στους μπιανκονέρι ότι «τον ευχαριστώ για έναν άλλο λόγο. Αν έφτασα στα 40 μου χρόνια και παίζω ακομη το χρωστάω και στη σπουδαία νοοτροπία του Κριστιάνο για τη δουλειά, με ενέπνευσε αυτό», για να ερωτηθεί στο τέλος αν τον εξέπληξε η αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα.

«Με εξέπληξε το χρονικό σημείο που ανακοινώθηκε. Το πόσο καλή δουλειά έκανε ο Μαρότα μπορούν να το δουν όλοι. Ετσι είναι η Γιούβε όμως. Προγραμματίζει, ανανεώνεται...».


1 σχόλιο:

  1. Και αν βρεθούν Παρί και Γιουβέντους Στον τελικό και η vecchia signora κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο ποια τα συναισθήματα σου Gigi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή