10 Οκτ 2018

Το ειδικό στοίχημα που δείχνει πως η Γιουβέντους είναι ο απόλυτος δυνάστης των υπολοίπων στην Ιταλία

Οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ιταλία δεν ασχολούνται πλέον με το αν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα η Γιουβέντους αλλά με το αν θα το πάρει από τον... Μάρτιο!

Οι μπιανκονέρι ούτως ή άλλως ήταν εξαρχής το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, απλά το ξεκίνημα με το 8x8 και το +6 από τη Νάπολι έχει ως αποτέλεσμα οι bookmakers να ασχολούνται πλέον με το πότε θα έρθει η μαθηματική κατάκτηση του scudetto.

Εχουμε και λέμε λοιπόν, σε ό,τι αφορά τις αποδόσεις...

Το να παραμείνει το πρωτάθλημα στη Γιούβε πληρώνει μόλις 1,15 πλέον, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν ως πιο πιθανό ενδεχόμενο τη μαθηματική κατάκτηση ανάμεσα στην 29η και στην 31η αγωνιστική (μιλάμε για τρελό ρεκόρ αν γίνει), δηλαδή τέλη Μαρτίου, με απόδοση 2,25.


Το να στεφθεί πρωταθλήτρια η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο διάστημα από την 32η ως την 34η αγωνιστική πληρώνει 2,50 ενώ το να κριθεί η μάχη του τίτλου στο τέλος και συγκεκριμένα ανάμεσα στην 35η και στην 37η αγωνιστική πληρώνει 5,50.

Για την 38η, δηλαδή την τελευταία, αγωνιστική η απόδοση εκτινάσσεται στο 33, πράγμα που σημαίνει ότι θεωρείται -για τους bookmakers- αδύνατο να ζορίσει κάποια ομάδα τόσο πολύ τη Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου