10 Οκτ 2018

Αρχηγός συνδέσμου της Γιουβέντους εξηγεί πως βγαίνουν 30 με 40.000 ευρώ από εισιτήρια

Αρχηγός συνδέσμου της Curva Sud αναφέρεται στα λεφτά που βγαίνουν από τα εισιτήρια και στα... σπίτια που αγόρασε.

Το θέμα με τις σχέσεις των οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους με την 'ndrangheta και τα λεφτά που βγάζουν από τα εισιτήρια θα επανέλθει στην επικαιρότητα λόγω της εκπομπής Report που θα προβληθεί στις 22 Οκτωβρίου.

Προς το παρόν, πάντως, δίνονται στη δημοσιότητα αποσπάσματα όσων είπαν όσοι δέχθηκαν να μιλήσουν και ένας από αυτούς είναι ο Αντρέα Πουντόρνο, αρχηγός των Bravi Ragazzi. Κλαμπ που είχε θέμα με τους Drughi πριν λίγα χρόνια αλλά... συμμορφώθηκε κάποια στιγμή.

Ο Πουντόρνο, λοιπόν, ο οποίος θεωρείται άνθρωπος της φαμίλιας Μάκρι της 'ndrangheta, έχει πει -μεταξύ άλλων- τα εξής στην εκπομπή Report...


«Πόσα ήταν τα έσοδα; Εξαρτάται... Πάνω-κάτω μιλάμε για 30-40-35.000 ευρώ. Η μπίζνα υπάρχει, δεν είναι ότι δεν υπάρχει. Εγώ, για παράδειγμα, αγόρασα δύο σπίτια και ένα αρτοποιείο, η γυναίκα μου επίσης ήταν καλά οικονομικά. Δεν το αρνούμαι, γιατί δεν είναι παράνομο αυτό που έκανα», λέει αρχικά ο Πουντόρνο, ο οποίος ρωτήθηκε για το όνομα «Bravi Ragazzi».

«Ημασταν τρεις, το αποφασίσαμε λόγω της ιστορίας της ταινίας. Μας άρεσε. Τώρα είναι 600-700 άτομα αυτά στα οποία δίνουμε εισιτήρια. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με τη σχετική διαδικασία, αλλά υπήρχαν άτομα που δούλευαν για μένα».

Κάπου εκεί, η εκπομπή έκανε και μια ερώτηση που μάλλον δεν έχει νόημα. «Από πού παίρνατε τα εισιτήρια;», ρωτήθηκε ο Αντρέα Πουντόρνο και απάντησε: «Το ξέρατε από πού τα παίρναμε. Από τη Γιουβέντους, πάντα έτσι ήταν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου