17 Οκτ 2018

Θα μπορούσε αυτή η ομάδα μπάσκετ να μετονομαστεί σε… Γιουβέντους;

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο, υπήρξαν σενάρια για Γιουβέντους στην... Ευρωλίγκα. Είναι προετοιμασμένη η FIAT (FCA) για κάτι τέτοιο;

Οι φανέλες σε στυλ ΝΒΑ που έβγαλαν οι μπιανκονέρι, είχαν προκαλέσει φήμες για σκέψεις που υπάρχουν ώστε να δούμε Γιουβέντους και στο μπάσκετ. Φήμες που εντάθηκαν, τουλάχιστον σε επίπεδο δημοσιευμάτων γιατί επίσημη τοποθέτηση-επιβεβαίωση δεν υπήρξε ποτέ, μετά τη συνάντηση του Αντρέα Ανιέλι με τον Ζόρντι Μπερτομέου. Τον γενικό διευθυντή της Ευρωλίγκας.

Προφανώς, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, δεν μιλάμε για κάτι που μπορεί να γίνει μέσα σε ένα χρόνο. Αν και η ομάδα, μπορεί... ήδη να υπάρχει. Αναφερόμαστε στην ομάδα μπάσκετ της πόλης, την Τορίνο, η οποία δεν είναι το τμήμα μπάσκετ της γκρανάτα, είναι απλά η ομάδα της πόλης, έχει τα χρώματα της πόλης (κίτρινο-μπλε) και έχει το όνομα της πόλης. Και τα λεφτά των Ανιέλι.


Η Auxilium Τορίνο, όπως την ξέραμε πέρυσι, έχει ονομαστεί FIAT Τορίνο, αφού η FIAT ήταν ούτως ή άλλως ο βασικός χρηματοδότης της μέσω της χορηγίας. Τώρα βλέπουμε ότι παίρνει πιο ζεστά το θέμα μπάσκετ, αφού έβαλε το όνομα της σε αυτό της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Το Eurocup.

Θα μπορούσε αυτή η ομάδα, η Auxilium Τορίνο, να μετονομαστεί μέσα σε μία βραδιά... Γιουβέντους και αυτομάτως να έχει ρόστερ, έδρα και διοργανώσεις να παίζει; Μάλλον θα μπορούσε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου