6 Οκτ 2018

Δύο σημαντικά «αγκάθια» έχει να διαχειριστεί η Γιούβε, όπως φάνηκε και από τη συνέντευξη του Αλέγκρι

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και για την ατμόσφαιρα στο Allianz Stadium, για πρώτη φορά, μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής της Γιουβέντους παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς του Σαββάτου με την Ουντινέζε εκτός έδρας και τα κυριότερα σημεία ήταν οι ερωτήσεις για τον Ρονάλντο αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια.

Παραθέτουμε τα σχετικά κομμάτια.

Για το πώς είναι ψυχολογικά ο Ρονάλντο λόγω του γνωστού θέματος: «Ο Κριστιάνο είναι καλά. Σε ό,τι αφορά το θέμα, είναι ένα παιδί που γνωρίζω για τρεις μήνες, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σε 15 χρόνια καριέρας έχει δείξει σπουδαίο επαγγελματισμό μέσα και έξω από το γήπεδο και ηρεμία μέσα και έξω από το γήπεδο. Κι από εκεί και πέρα, είναι ένας που αφοσιώνεται και έχει αφοσιωθεί πολύ και κοινωνικά και αυτό λέει πολλά. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο, θα πω ότι είναι έτοιμος να ξαναμπεί».


Για το γεγονός ότι η Γιουβέντους πήρε το μέρος του επισήμως: «Σε ό,τι αφορά την προστασία της Γιούβε, είναι σωστό να του τη δώσει σε μια περίοδος όπως αυτή, αλλά ο Κριστιάνο είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος για αύριο, για να μπει στο γήπεδο και να κάνει καλό ματς».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το γεγονός ότι αύριο, εκτός έδρας, θα είναι πιο ενθουσιώδεις οι οπαδοί: «Οι τιφόζι είναι πάντα κοντά. Οπως πάντα λέω από όταν ήρθα στη Γιούβε, κάθε στιγμή πρέπει να τη ζούμε με ενθουσιασμό όλοι. Δεν είναι ότι όλη τη ζωή μας θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτές τις στιγμές, άρα πρέπει να τις ζούμε. Οχι να λέμε σε δύο χρόνια "Madonna, ήταν καλύτερο αν εκείνες τις στιγμές τις είχα ζήσει αλλιώς". Οχι, το παρόν πρέπει να το ζούμε με ενθουσιασμό. Η ομάδα, η διοίκηση, ειδικά τα τελευταία επτά χρόνια έχει δώσει μεγάλες χαρές. Το να νικάς δεν είναι ποτέ εύκολο, αντιθέτως είναι πάντα περίπλοκο, αρκεί να δείτε το αυριανό ματς. Δεν είναι εύκολο να το προετοιμάσεις ψυχολογικά όταν έχεις κάνει εννιά σερί νίκες. Επομένως, όταν παίζουμε στην έδρα μας έχουμε τεράστια ανάγκη τον ενθουσιασμό που πρέπει να υπάρχει στο Stadium».

Και οι δύο ερωτήσεις, πάντως, δείχνουν πως στη Γιούβε υπάρχουν δύο μεγάλα αγκάθια. Οι οργανωμένοι της και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Φυσικά το δεύτερο είναι μεγαλύτερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου