6 Οκτ 2018

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της Γιουβέντους βλέπει μια εμβληματική φιγούρα των μπιανκονέρι

Για ένα οργανωμένο σχέδιο κατά της Γιουβέντους, αφού όμως υπάρχουν τα πατήματα για να γίνει κάτι τέτοιο, μιλάει ο Μπέπε Φράντσο.

Μια αναγνωρίσιμη και αποδεκτή -από όλους- μορφή στην εξέδρα των οπαδών των μπιανκονέρι που τα λέει πάντα όπως αισθάνεται και έξω από τα δόντια όποια χρειάζεται.

Ακολουθεί αυτούσιο το σχόλιό του στη σελίδα του οπαδικού οργανισμού που έχει ιδρύσει.

«Η Διάκριση, αυτή η άγνωστη.

Φαίνεται ότι το αγαπημένο παιχνίδι πολλών είναι το "πυροβολήστε τον Γιουβεντίνο".

Οι ελεύθεροι σκοπευτές, οπλισμένοι με στυλό και πληκτρολόγιο, σέρνονται παντού, δεν χάνουν ευκαιρία να πυροβολήσουν προς οτιδήποτε, ακόμη κι αν είναι μακρινό, που μπορεί να ενωθεί με το μπιανκονέρο περιβάλλον. Και έτσι καταλήγουν πάντα να κατηγορούνται, για τα πάντα, το κλαμπ και οι οπαδοί. Ολα λειτουργούν για να αποσταθεροποιήσουν και να προκαλέσουν αναταράξεις που πολλοί ελπίζουν ότι θα επηρεάσουν αρνητικά την απόδοση της ομάδας.

Πες, πες: Κάτι θα μείνει.

Η υπόθεση Μαρότα, επομένως, γίνεται η κατάλληλη αφορμή για να επαναφέρουμε τα σενάρια για τον δεσμό ανάμεσα στην τιφοζερία και την 'ndrangheta, κεντρικό θέμα της επικείμενης εκπομπής Report.


Ο Ρονάλντο έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες κατηγορίες, με το πρόσχημα ότι αγόρασε τη σιωπή μιας κοπέλας που βιάστηκε.

Μιλάνε για όλα και για περισσότερα, λέγοντας πάντα και τα συνήθη αρνητικά για την Curva Sud, η οποία εν τω μεταξύ θα μείνει κλειστή για ένα ματς λόγω συνθημάτων με "εδαφικές διακρίσεις" στο ματς με τη Νάπολι. Δε θα κρίνω αυτά, αλλά θα πω ότι δεν καταλαβαίνω ποτέ ποια η διαφορά από αυτά τα συνθήματα που λένε "Μιλάνο ή Τορίνο στις φλόγες" και γιατί η εδαφική διάκριση μπορεί να "βρεθεί" μόνο σε συγκεκριμένα γήπεδα.

Είναι η μόνιμη ιστορία, αυτή για την οποία μία επίθεση προς τον Κουλιμπαλί έχει μεγαλύτερο βάθος από μία προς τον Πεσότο.

Ασχημο να κάνεις μια βαθμολογία για τις προσβολές, αλλά ακόμη πιο αρνητικό είναι το να καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν όλοι όσοι προσβάλλονται την ίδια αντιμετώπιση.

Αυτή είναι η πραγματική διάκριση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου