9 Οκτ 2018

Τι συμβαίνει; Τρεις γυναίκες θέλουν να καταγγείλουν πως τις βίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η μία… διέψευσε ήδη!

Κατά συρροή βιαστή θα τον βγάλει στο τέλος τον Κριστιάνο Ρονάλντο η δικηγόρος της Καθρίν Μαγιόργκα, αφού τώρα κάνει λόγο για άλλες τρεις γυναίκες. Η μία εκ των οποίων, εν τω μεταξύ, διαψεύδει ήδη.

Η έρευνα που έχει αρχίσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας αφορά στις καταγγελίες της Καθρίν Μαγιόργκα ότι βιάστηκε από τον Πορτογάλο τον Ιούνιο του 2009. Υπόθεση για την οποία δεν υπάρχουν αποδείξεις, όπως υποστήριξε η δικηγόρος της καταγγέλλουσας πριν λίγα 24ωρα.

Από την στιγμή που είπε ότι χάθηκαν οι αποδείξεις και τις ψάχνουν για να τις ξαναβρουν, έχουν συμβεί τα εξής: Αρχικά η δικηγόρος είπε ότι άλλη μια κοπέλα, πιθανότατα από την Αγγλία, επικοινώνησε μαζί της για να καταγγείλει για βιασμό τον Κριστιάνο και τώρα, η δικηγόρος της Μαγιόργκα πάντα, υποστηρίζει ότι υπάρχουν κι άλλες τρεις γυναίκες που θέλουν να καταγγείλουν για βιασμό τον Ρονάλντο.


Η αγγλική Sun -με τη Sun και το Der Spiegel... παίζει μπάλα η δικηγόρος της Μαγιόργκα- έγραψε ότι η μία από αυτές είναι η Ρούμπι Ρουμπακουόρι, η κοπέλα που είχε γίνει πρωταγωνίστρια επειδή ως ανήλικη έπαιρνε μέρος στα Bunga Bunga πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά υπάρχει ήδη η διάψευση μέσω του δικηγόρου της.


1 σχόλιο:

  1. Σας έγραψα σε προηγούμενο άρθρο.. Ας γυρίσουν και ταινια με τίτλο `` Ο Δράκος με το νούμερο 7``..χαχαχα Chris i Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή