11 Οκτ 2018

Σύνδεσμος της Γιουβέντους απείλησε πως θα πετάξει από την κερκίδα άλλο σύνδεσμο και έκλεισαν ραντεβού αλλά δεν πήγε ποτέ!

Περίεργα πράγματα στην Curva της Γιουβέντους αφού ένα νέο κλαμπ απειλεί ότι θα μπει με το ζόρι, αφήνοντας έξω τους Tradizione.

Η περίοδος που διανύουμε είναι περίεργη σε ό,τι αφορά τα οπαδικά της Γιούβε και αυτό επιβεβαιώνεται και από μία νέα εξέλιξη, την οποία αποκαλύπτει σήμερα η Corriere della Sera.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ένα νέο γκρουπ, το οποίο ονομάζεται «True Boys» και το ίδρυσαν Γιουβεντίνοι από τη Νάπολη που είναι μετανάστες στη Στουτγκάρδη, θέλει να πάρει τον έλεγχο στο κάτω διάζωμα της Curva Sud.

Ετσι, κάλεσαν σε ραντεβού τους Tradizione για να... λύσουν τις διαφορές τους. Το ραντεβού ήταν για την περασμένη Πέμπτη έξω από το ξενοδοχείο Nh, στην περιοχή Porte Palatine, με τους Tradizione να πάνε κανονικά, με επικεφαλής, όπως γράφει η εφημερίδα, τον Ουμπέρτο Τόια.


Το θέμα είναι ότι οι True Boys δεν εμφανίστηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα οι Tradizione να μην τους παίρνουν στα σοβαρά πλέον, αλλά αυτοί απειλούν. «Δε θα σταματήσουμε μπροστά στις απειλές, θα πρέπει να μας σκοτώσουν για να μην μπούμε στο Stadium», είναι το μήνυμα τους, όπως γράφει η Corriere della Sera.

Περίεργα πράγματα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου