11 Οκτ 2018

Αλέγκρι: Είναι ώρα να νικήσουμε και στην Ευρώπη, να κατακτήσουμε το Champions League

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρέθηκε σε μια εκδήλωση στο Μιλάνο και μίλησε για μια σειρά από θέματα, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα να νικήσει και στην Ευρώπη η Γιουβέντους.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι.

Για την υπόθεση Ρονάλντο: «Νομίζω πως τον Κριστιάνο πρέπει να τον διαχειρίζεσαι νορμάλ, όπως πάντα. Να τον κάνουμε να αισθανθεί αυτή την περίοδο, όπως και το αισθάνεται, ότι είμαστε δίπλα του. Το είπα και στη συνέντευξη Τύπου τις προάλλες. Από εκεί και πέρα, αν η αντίδραση του είναι όπως στο Ούντινε, όπου έβαλε ένα εκπληκτικό γκολ... (χαμογελάει)».

Για το αν η Γιούβε μπορεί να κάνει το 11Χ11 στη Serie A που θα είναι ρεκόρ όλων των εποχών: «Θυμάμαι όταν η Μίλαν του Καπέλο νίκησε την Πεσκάρα, στην οποία αγωνιζόμουν, με 5-4 και ο Φάμπιο δήλωσε μετά ότι αφού νίκησαν σε αυτό το ματς, δε θα ξαναχάσουν. Και τελικά έτσι έγινε... Η αλήθεια είναι ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να τα νικάμε ένα-ένα. Με την επανέναρξη έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Τζένοα που άλλαξε προπονητή, άρα δε θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για τους Ντάγκλας Κόστα και Κεντίρα: «Ο Ντάγκλας είναι καλά, θα είναι έτοιμος για την Τζένοα. Για τον Σάμι θα δούμε...».


Για το Champions League: «Επειτα από επτά σερί πρωταθλήματα και τέσσερα σερί κύπελλα, είναι ώρα να νικήσουμε και στην Ευρώπη, αφού φτάσαμε κι εκεί κοντά δύο φορές. Προσωπικά θέλω να κατακτήσω το Champions League από την πρώτη φορά που συμμετείχα σε αυτό. Ας ελπίσουμε ότι φέτος είναι η χρονιά μας. Αρχίσαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο».

Για τους Ραμπιό και Πογκμπά που φέρονται να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους: «Ο Ραμπιό; Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε τώρα. Ο Πογκμπά παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα είμαστε αντίπαλοι σε δύο καθοριστικά ματς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League».

Για τον Ιγκουαΐν και το ποια είναι η διαφορά του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό που είναι κοινό είναι το DNA του νικητή. Ο Ιγκουαΐν είναι ένας σπουδαίος σέντερ φορ και η Μίλαν έκανε μια σπουδαία μεταγραφή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου