22 Οκτ 2018

Ο Μπονούτσι αποκάλυψε πως απέρριψε προτάσεις από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που υπήρχε το 2016 και το 2018 από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, αλλά ο ίδιος ήθελε τη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός μίλησε, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στο Ολντ Τράφορντ, στην Telegraph, όπου και επιβεβαίωσε τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει, τόσο το καλοκαίρι του 2016 όσο και το φετινό, για ενδιαφέρον από Αγγλία.

«Οταν κατάλαβα ότι θα φύγω από τη Μίλαν, υπήρχε μόνο ένα μέρος στο οποίο ήθελα να πάω: Ηθελα να επιστρέψω σπίτι μου», είπε αρχικά ο Μπονούτσι και πρόσθεσε: «Υπήρχε η δυνατότητα να πάρω μεταγραφή στο Μάντσεστερ. Αρχικά το καλοκαίρι του 2016, όταν υπήρχε το ενδιαφέρον της Σίτι και είχαμε μιλήσει, αλλά μετά το συζήτησα με τη Γιούβε και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο ήταν να παραμείνω και να συνεχίσω να νικάω ως μπιανκονέρο».


Και μετά τη Σίτι, είχαμε τη Γιουνάιτεντ φέτος, όπως συμπλήρωσε: «Το καλοκαίρι, όταν μου είπαν ότι είναι πιθανό να επιστρέψω στο σπίτι, να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους, σταμάτησα να σκέφτομαι τις άλλες προτάσεις και αποφάσισα να επιστρέψω εδώ. Το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ υπήρχε αλλά είχα πάρει την απόφαση μου και δεν την άλλαζα με τίποτα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου