14 Οκτ 2018

Τι ακριβώς γίνεται με τους χορηγούς του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η EA Sport επανέφερε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους στο εξώφυλλο του FIFA 19, με το κλίμα στις τάξεις των χορηγών να αλλάζει.

Πριν δέκα μέρες η ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί ήταν πολύ βαριά, αφού η EA Sport είχε αφαιρέσει τις φωτογραφίες του Πορτογάλου από το FIFA 19 την ιστοσελίδα της, η Nike δήλωνε ότι παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία την υπόθεση με τις καταγγελίες της Αμερικανίδας για βιασμό και γενικά είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι χορηγοί είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον CR7.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Η EA Sport επανέφερε τις φωτογραφίες του Ρονάλντο και στο εξώφυλλο του FIFA 19 είναι κανονικά ο Κριστιάνο ως μπιανκονέρο, οι χορηγοί του που έχουν έδρα την Ιταλία δηλώνουν σήμερα στην Tuttosport ότι οι πωλήσεις πάνε... σφαίρα και δεν έχουν επηρεαστεί από το θέμα που έχει προκύψει ενώ η Nike δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως αλλά ανεπισήμως δηλώνει πιο ήρεμη.


Αν αυτή η νέα αλλαγή στάσης των χορηγών, προς το καλύτερο αυτή τη φορά, οφείλεται στις δηλώσεις του δικηγόρου του Πορτογάλου πριν λίγες μέρες ή αν ξέρουν κάτι παραπάνω, θα φανεί προσεχώς. Προς το παρόν, πάντως, ο Κριστιάνο είναι απολύτως ήρεμος και συγκεντρωμένος στη δουλειά του ενώ ο δικηγόρος Πέτερ Κρίστιανσεν τόνισε σε νέα δήλωση του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία νέα συμφωνία με την Καθρίν Μαγιόργκα πλέον παρά μόνο οριστική αθώωση του Ρονάλντο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου