13 Οκτ 2018

Σάρι: Νομίζατε πως ότι το έλεγα το έκανα για να... αθωώσω τον εαυτό μου; Ετσι είναι όμως…

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δε βλέπει ελπίδα για τη Νάπολι κόντρα στη Γιουβέντους, για την οποία πιστεύει ότι είναι ένα από τα δύο φαβορί για το Champions League.

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να δηλώνει ότι οι παρτενοπέι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ως το τέλος το scudetto αλλά ο πρώην προπονητής τους δεν πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.

«Για το πρωτάθλημα η Γιούβε δεν έχει αντίπαλο, όταν το έλεγα νομίζατε ότι το έλεγα για να... αθωώσω τον εαυτό μου. Ετσι είναι όμως, ήδη έχουν ξεφύγει με +6 και φέτος μπορούν να θριαμβεύσουν και στο Champions League», είπε στην Corriere dello Sport ο Σάρι και πρόσθεσε.


«Οι βασικοί υποψήφιοι για το Champions League είναι η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι. Θα πρέπει, φυσικά, να δούμε πώς θα είναι στην πορεία οι δύο ισπανικές αλλά πιστεύω ότι φέτος είναι κούρσα για δύο, Γιούβε και Σίτι».

Αυτές τις δύο ομάδες, υπενθυμίζουμε, έχουν ως επικρατέστερες για την μεγάλη κούπα και οι στοιχηματικές εταιρείες, με τις διαφορές στις μεταξύ τους αποδόσεις να είναι οι ελάχιστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου