28 Οκτ 2018

Να τι έχει συμβεί στα τελευταία 10 γκολ που έχει πετύχει η Γιουβέντους

Η επιρροή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Γιουβέντους είναι εντυπωσιακή από τη στιγμή που βρήκε σιγά-σιγά τα πατήματα του.

Θυμόμαστε όλοι τι γράφονταν και λέγονταν στην Ιταλία και κυρίως στην Ισπανία μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια της Serie A, στα οποία ο Πορτογάλος δεν είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στην 4η αγωνιστική έβαλε τα πρώτα του δύο γκολ, με αντίπαλο την Σασουόλο, κι από εκεί και πέρα τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα.

Με τα δύο χθεσινά στο Κάρλο Καστελάνι, ο Κριστιάνο έφτασε στα 7 στη Serie A, έχοντας δώσει και 4 ασίστ. Το στατιστικό που προέκυψε από το χθεσινό ματς, πάντως, είναι ότι ο Ρονάλντο έχει άμεση συμμετοχή στα 10 από τα τελευταία 14 γκολ της Γιούβε στο πρωτάθλημα, έχοντας βάλει τα 7 και έχοντας δώσει και 3 ασίστ.


Είναι λογικό το να περιμένει κανείς ότι αυτοί οι αριθμοί θα ανέβουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια γιατί ο Κριστιάνο ακόμη προσαρμόζεται, ενώ ακόμη δεν έχει σκοράρει στην αγαπημένη του διοργάνωση, στο Champions League. Στα νοκ-άουτ του οποίου συνηθίζει να... αφηνιάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου