Σελίδες

Βόμβα για στημένο ματς στο Champions League

Βόμβα ρίχνει η L' Equipe σήμερα, αφού γράφει για στημένο ματς στο Champions League και συγκεκριμένα το Παρί Σεν Ζερμέν-Ερυθρός Αστέρας.

Οπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας, λίγες μέρες πριν το ματς έφτασε στα γραφεία της UEFA η πληροφορία ότι υψηλόβαθμος παράγοντας του Ερυθρού Αστέρα είχε ποντάρει 5 εκατ. ευρώ σε ήττα της ομάδας του με τουλάχιστον πέντε γκολ.

Τα πήρε τα λεφτά, δηλαδή, αφού το τελικό σκορ ήταν 6-1. Η γαλλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι τις πληροφορίες τις ξέρει μόνο ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Σέφεριν και ο άνθρωπος της ασφάλειας του.


Η Equipe, μάλιστα, θεωρεί τόσο αξιόπιστη την πληφορορία, ώστε να τη δώσει άμεσα στον οικονομικό εισαγγελέα, ο οποίος και κίνησε τις σχετικές διαδικασίες. Με ανακοίνωση της η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν έχει κάποια εμπλοκή στο όλο θέμα, το οποίο υποδέχθηκε με απόλυτη έκπληξη και αγανάκτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...