14 Οκτ 2018

Την ώρα που η Γιουνάιτεντ βλέπει ως λύση τον Αλέγκρι, ο προπονητής της Γιούβε έχει το μυαλό του σε άλλα…

Αγγλικά σενάρια θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να στοχεύει στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αλλά μόνο αυτό δεν σκέφτεται ο προπονητής.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν τα πάει και πολύ καλά στο Μάντσεστερ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εδώ και καιρό αμφιβολίες για το αν θα βγάλει τη σεζόν. Γενικά στη Γιουνάιτεντ είναι σε περίεργη φάση, με συνέπεια να υπάρχουν σενάρια για αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Πριν λίγες μέρες, για παράδειγμα, υπήρξαν δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Μπέπε Μαρότα και τώρα ακολουθούν αυτά για τον Αλέγκρι, με τον ίδιο όμως να μην ενδιαφέρεται καθόλου. Ο Μαξ ξέρει ότι η φετινή σεζόν μπορεί να αποδειχθεί η σπουδαιότερη της καριέρας του και το μόνο που σκέφτεται είναι η Γιουβέντους και το πώς η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Ενας από αυτούς, τουλάχιστον για τους δημοσιογράφους, είναι αυτός του ρεκόρ νικών στο ξεκίνημα μιας σεζόν. Το 10Χ10, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αποτελούν την καλύτερη επίδοση για τους μπιανκονέρι αλλά όχι και γενικά. Εκεί κυνηγούν Ρόμα και Μίλαν.


Συγκεκριμένα, οι τζαλορόσι έχουν το ρεκόρ Ευρώπης σε ό,τι αφορά τις νίκες πρωταθλήματος σε αρχή σεζόν, αφού είχαν ξεκινήσει με 10Χ10 το 2013-14. Δύο νίκες πίσω είναι η Γιούβε δηλαδή (Τζένοα εντός, Εμπολι εκτός) και τρεις από το νέο ρεκόρ (Τζένοα εντός, Εμπολι εκτός, Κάλιαρι εντός).

Οι ροσονέρι, από την άλλη, είναι αυτοί με το ρεκόρ νικών συνολικά σε αρχή σεζόν, αφού το 1992 είχαν ξεκινήσει με 13x13 σε όλες τις διοργανώσεις. Η Γιουβέντους είναι στο 10x10 αυτή τη στιγμή και αν θέλει να το ισοφαρίσει θα πρέπει να νικήσει Τζένοα (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός) και Εμπολι (εκτός), ενώ αν θέλει να κάνει το 14x14 θα πρέπει εκτός από τις τρεις προαναγερθείσες, να νικήσει και την Κάλιαρι (εντός).


1 σχόλιο:

  1. Φέτος ο πάγκος είναι για να πάρει πρωτάθλημα θέλουμε σοβαρότητα στο τσλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή