22 Οκτ 2018

Η «ανάκριση» που πέρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο επί αγγλικού εδάφους

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε τα καλύτερα για τους πρώτους του μήνες στη Γιουβέντους και είναι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί η αλήθεια σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες για βιασμό.

Ο Πορτογάλος επιστρέφει (μετά την αποβολή στη Βαλένθια και την τιμωρία) στο Champions League, επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο Ολντ Τράφορντ και ήταν αυτός που για πρώτη φορά εκπροσώπησε τους παίκτες των μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάνο.

- Για αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο, αισθάνεσαι ότι είσαι θύμα μιας πλεκτάνης;
«Δεν έχω εμμονή με το να κερδίζω ατομικά βραβεία. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι συγκεντρωμένος πάντα στην παρουσία μου στη Γιούβε. Αυτό το δίμηνο ήταν μια φανταστική περίοδος, όλα πάνε καλά, η ομάδα είναι φανταστική. Δεν είναι εμμονή οι ατομικοί τίτλοι. Βοηθάνε, αλλά δεν είναι εμμονή».

- Αυτή η Γιούβε σου φαίνεται στο επίπεδο της Ρεάλ των προηγούμενων χρόνων;
«Δεν κάνω παραλληλισμούς, είμαι ευτυχισμένος που παίζω εδώ, όπως έπαιξα στο παρελθόν στη Μάντσεστερ Γ. και στη Ρεάλ. Με θεωρώ ευτυχισμένο και τυχερό».

- Τι ματς περιμένεις αύριο; Τι Γιουνάιτεντ περιμένεις και πώς έρχεται σε αυτό το ματς η Γιούβε;
«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Γιουνάιτεντ έχει μια πολύ καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της, αλλά εμείς είμαστε η Γιουβέντους. Αν παίξουμε καλά και παίξουμε όπως ο μίστερ θέλει να παίζουμε, έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε. Θα πρέπει όμως να σεβαστούμε την Μάντσεστερ, η οποία έχει μια φανταστική ομάδα και ένα σπουδαίο προπονητή. Περιμένω ότι θα νικήσει η Γιούβε. Για μένα η επιστροφή μου στο Μάντσεστερ είναι ένα δυνατό συναίσθημα».

- Τώρα που έχουν περάσει 100 μέρες, κάτι παραπάνω, τι είναι η Γιουβέντους για τον Ρονάλντο;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σε αυτό το κλαμπ. Προσαρμόζομαι στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικό, αλλά το απολαμβάνω πολύ. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πάρα πολύ σε όλα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζω για αυτό το φανταστικό κλαμπ. Ολοι με βοηθάνε και πραγματικά διασκεδάζω πολύ αυτή τη νέα εμπειρία».


- Αύριο αρχίζει για σένα το Champions League, το περιμένεις πώς και πώς μετά από αυτό που έγινε στη Βαλένθια;
«Το Champions League έχει ήδη ξεκινήσει, έχουν γίνει και δύο αγωνιστικές. Μικρή σημασία έχει αν έπαιξα εγώ. Εχουμε ήδη έξι βαθμούς και είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Αυτό».

- Θεωρείσαι παράδειγμα για πολλά θέματα. Ολο αυτό που γίνεται γύρω σου δεν σε ενοχλεί; Αισθάνεσαι παράδειγμα ακόμη και με αυτό, με τον τρόπο αντίδρασης;
«Ξέρω ότι μπορώ να δώσω το παράδειγμα, εντός και εκτός γηπέδου. Χαμογελώ πάντα, είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι ότι είμαι ευλογημένος άνθρωπος. Παίζω σε ένα φανταστικό κλαμπ, έχω μια φανταστική οικογένεια, τέσσερα παιδιά, την υγεία μου. Εχω τα πάντα. Τα υπόλοιπα δεν με ενοχλούν».

- Την πρώτη φορά που έπαιξες εδώ ως αντίπαλος, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν πανηγύρισες όταν σκόραρες. Τώρα θα πανηγυρίσεις;
«Οπως την άλλη φορά».

- Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τις κατηγορίες περί βιασμού;
«Δεν ακούσατε τι είπα. Είμαι ένας άνθρωπος χαρούμενος, ευτυχισμένος. Κάναμε μια δήλωση πριν λίγες εβδομάδες. Δεν είμαι εδώ για να πω ή να σχολιάσω ψέματα, εμπιστεύομαι τη δουλειά των δικηγόρων μου. Διασκεδάζω παίζοντας ποδόσφαιρο, απολαμβάνω τη ζωή μου και έχω ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα, η αλήθεια θα φανεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου