9 Νοε 2018

Ντιμπάλα: Μου έλειπε το να παίζω, τώρα ανεβαίνω

Ο Πάουλο Ντιμπάλα νιώθει ξανά αυτοπεποίθηση, χάρηκε με τον Ρονάλντο που είδε στα αποδυτήρια, νιώθει περίεργα για την κόντρα με τον Ιγκουαΐν και θέλει μόνο νίκη.

Ο Αργεντίνος μίλησε στο Sky Italia ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τη Μίλαν, το οποίο περιμένει «πολύ όμορφο όπως είναι πάντα αυτά τα ματς, θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που τα πάνε καλά σε όλες τις διοργανώσεις και προφανώς ελπίζουμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς», για να ερωτηθεί αμέσως μετά για το γεγονός ότι θα είναι αντίπαλος ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

«Θα είναι ένα περίεργο συναίσθημα, κατακτήσαμε τίτλους με τον Γκονσάλο. Μιλήσαμε πριν δύο μέρες, δεν τον ρώτησα για τον τραυματισμό του. Ο καθένας θα υπερασπιστεί τη φανέλα του», ήταν η απάντηση του Ντιμπάλα, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο και για τον Ρονάλντο: «Ξέρουμε ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο, με ενδιέφερε περισσότερο να δω πως είναι εκτός γηπέδου και απέδειξε ότι είναι σπουδαίος επαγγελματίας και ήρεμος, χαλαρός τύπος. Εχει όμορφη σχέση με όλους και αυτό ήταν που ήλπιζα ότι θα συμβεί».


Και κάπου εκεί, ο Ντιμπάλα αναφέρθηκε και στον εαυτό του, αφού δείχνει να ανεβαίνει όσο προχωράει η σεζόν.

«Σε αυτά τα τελευταία ματς ο Αλέγκρι μας έδωσε περισσότερη ελευθερία και αυτό μας βοηθάει. Δείτε το γκολ στο Ολντ Τράφορντ, ο Κριστιάνο παίζει αριστερά αλλά το γκολ έρχεται από μια σέντρα του από δεξιά. Υπάρχει ο Μάντζουκιτς, ο Ντάγκλας, ο Φεντερίκο... Υπάρχουν πολλές λύσεις μπροστά και καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για τον μίστερ να κάνει επιλογές. Προσωπικά πάντως, πέρυσι άρχισα με πολλά γκολ και μετά έπεσα, ενώ φέτος άρχισα με περισσότερους πάγκους αλλά ανεβαίνω τώρα. Επρεπε να ξαναβρώ πίστη, αυτοπεποίθηση, μου έλειπε το να παίζω και το να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου