9 Νοε 2018

Γενικός ξεσηκωμός στο Μιλάνο και κολαστήριο για έναν της Γιούβε ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μίλαν

Η Γιουβέντους δε θα τύχει καλής υποδοχής την Κυριακή στο Μιλάνο αλλά τα πράγματα θα είναι χειρότερα για έναν συγκεκριμένο.

Γύρω από τους ροσονέρι επικρατεί καλό κλίμα, μια ατμόσφαιρα ενότητας και πάθους λόγω της 4ης θέσης στη Serie A, της νίκης στο Ούντινε και της ισοπαλίας με τη Μπέτις στη Σεβίλλη. Και το ματς με τη Γιουβέντους που έρχεται, σημαίνει ότι ξεσηκώνονται ακόμη περισσότερο, με δεδομένο ότι είναι και το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι ιταλικές ιστοσελίδες, η υποδοχή στους μπιανκονέρι θα είναι πολύ εχθρική την Κυριακή και ο Νο 1 στόχος είναι ο Λεονάρντο Μπονούτσι. Το γράφαμε και το καλοκαίρι, όταν ο Ιταλός αμυντικός επέστρεφε στη Γιούβε, ότι μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε, γιατί κατόρθωμα είναι, να τον βάλουν στο στόχαστρο οι Γιουβεντίνοι και τώρα και οι Μιλανίστι επειδή είναι πρώην αρχηγός τους.


Και ως τέτοιο θα τον υποδεχθούν τώρα, με τους οργανωμένους οπαδούς των ροσονέρι να θέλουν να παίξουν με το μυαλό του. Ας αποδείξει ο Μπονούτσι ότι... έχει τέτοιο και δε θα ασχοληθεί καν, αν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα έκανε σε περίπτωση που σκόραρε. Ειδικά μετά τον περσινό πανηγυρισμό στο Stadium.

Πραγματικά εντυπωσιακό πώς τα έκανε μέσα σε ένα χρόνο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου