Σελίδες

Από άλλο πλανήτη η Γιούβε, κάνει πράγματα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν λίγα χρόνια

Η Γιουβέντους κινείται σε άλλο επίπεδο πλέον στον τομέα marketing και αυτό θα το καταλάβει όλος ο πλανήτης μέσω... ΝΒΑ στις 7 Δεκεμβρίου!

Οι μπιανκονέρι κάνουν άνοιγμα παντού και ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ, όπως είχαμε αναφέρει και σε σχετικό κομμάτι για τα σχέδια των εμφανίσεων της επόμενης σεζόν. Αυτό θα γίνει σαφές με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στις 7 Δεκεμβρίου, όταν θα συμβεί κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Οπως ανακοίνωσε η Γιούβε, το Barclays Center του Μπρούκλιν θα είναι βαμμένο στα χρώματα των μπιανκονέρι για τον αγώνα ΝΒΑ ανάμεσα στους Μπρούκλιν Νετς και τους Τορόντο Ράπτορς.


Πριν την έναρξη θα λάβει χώρα το «Watch Party» για το Γιουβέντους-Ιντερ, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι θα βρίσκονται εκεί.

Η βραδιά έχει ονομαστεί «Juventus Night» για το ΝΒΑ όπως ανακοίνωσαν οι μπιανκονέρι, τους οποίους θα εκπροσωπεί εκείνη την ημέρα και ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ως πρέσβης του κλαμπ.

Εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...